2777
2789

اینجا یه سایته برای بارداری  و بچه داری و مشگلات زنانه 

خودتون واقعا خجالت نمیکشین تو سایتین و میاین تایپیکای زنونه نظر میدید یا میاید مزاحم  میشید در خاست دوستی میدید ❓️

موندم اصلا خجالت سروتون میشه یا نه؟

برای سلامتی  خودم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید 

نه ننوشته مختص خانم ها. چون تو گزینه ثبت نام مرد و زن داره.‌پس یعنی میشه آقایون هم باشن. البته اگه یک سایت مختص ما خانم ها میساختن که حتی ثبت نام آقا انجام نمیدادن خوب بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاری به آیندشون ندارم  اما خیلی در خواست دوستی میدن

حتا اولین روزی که عضو شدم با   آیدی یه زن بهم پیام داده بود و سوالات  .. ج.ن.س.ی.. می‌پرسید  و خیلی داغون  بود تا اینکه بعدش تو تایپیکا فهمیدم مرده

وگرنه نگفتم همشون یه تعدادی شون که خیلی ه..ول و ..هی..ز.ن  میان مزاحم میشن

چندنفرن همش درخواست میدن وگرنه به نظرم خوبه اقایون باشن بعضی وقتهانظرشون خوب بوده واینکه یادبگیرن 

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

اسی جان متوجه منظورت هستم ولی همینکه بااسم آقامیان بهترازاوناییه که بااسم زن میان و توهرتاپیکی میچرخ ...

من کاری اصلا به اونا ندارم  بعضی هاشون بچه دارن و مطلقن و مجبورن

اما یه سری میان مزاحم میشن و همش در خواست دوستی میدن 

یا با اسم  گزینه زن میان در باره یه سوالات خیلی بد میپرسن پیوی 

چندنفرن همش درخواست میدن وگرنه به نظرم خوبه اقایون باشن بعضی وقتهانظرشون خوب بوده واینکه یادبگیرن

آره دیدم 

مشگلی با ه.و.ل . ه.ی.ز .های سایته وگرنه به من چه که کی میاد  هرکس به خودش مربوطه و برا مشگلاتش میاد 

ولی خب دیگه خستم بالاتر پیاممو ببینی متوجه میشی

کلا سایت عمومی هست چون خود سایت قانونی داره اقایون ثبت نام میکنه 

البته بعضی اقایون که تعدادشونم زیاد نیس درخواست میدن و مزاحمت ایجاد میکنن اینو قبول دارم 

همه راضی از کشف رازی... 

من کاری به آیندشون ندارم اما خیلی در خواست دوستی میدن حتا اولین روزی که عضو شدم با آیدی یه زن بهم ...

درخواستشون ردکن وتمام

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم.