2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم بچس

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون پخته تر با تجربه تر رفتار و برخورد میکنن . . نگرششون به زندگی عاقلانه تره ، فک کنم خودت زیر ۲۰ ه ...

من خودم داییم ۴۰ سالمه دیدم که هیچی بلد نیست و خانومش که سی خرده ای که بدتر

خلق خوی هر ادماییی فرق داره

من خودم داییم ۴۰ سالمه دیدم که هیچی بلد نیست و خانومش که سی خرده ای که بدترخلق خوی هر ادماییی فرق دا ...

منم داییم ۴۰ سالشه اندازه یه بچه نمیفهمه .. درسته حرفت . ولی حالا فک کن کسی ک ۴۰ سالشع نمیفهمه ۲۰ سالگی دیگه چه نفهمی بوده

چه ربطی داره من خودم پسرم و روزی صد تا مرد بالای ۴۰ سال میبینم که میرن گیم نت بازی میکنن

گیم نت رو گفتم؟

از نظر روانشناسی سن ازدواج رو گفتم 

وگرنه منم بچه دیدم میره فوتبال پسر بزرگ هم دیدم میره فوتبال 

با ازدواج یکی نیس

تاپیک هاتو دیدم دوس دارم این سوال رو برا منم که ن برا خودت جواب بدی که چه ویژگی های مثبتی داره که باعث میگه بخوای مهریه نزدن و حق و حقوق ندادو خیلی چیزای دیگه رو نادیده بگیری مهم نیست الان میگی من که نمیخوام بعد ازدواج کار کنم یا میگی مهم. نیست چیزای که داریم به نام کی باشه دوتامون داریم استفاده میکنیم مهم نیست مهر نمیکنه من که مهریه نمیخوام ازش 

درست هم میگی ولی همه اینا قراره دیدگاهشو نشون بده مردی که این کار برا خانومش میکنه درواقعه داره بهش ارزش میده میگه که تو زندگیم مهم هستی 

ولی اینم بدون برای مردا همه چی یه معاملس تو زندگی ببینه چیزی دستت نداری خیلی راحت هرجا مخالف باشی زور میشنوی 

نگو فقط برا بقیه اتفاق میوفته از هرچیزی ساده نگذر 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
تاپیک هاتو دیدم دوس دارم این سوال رو برا منم که ن برا خودت جواب بدی که چه ویژگی های مثبتی داره که با ...

با طرز فکر شما نمیشه زندگی کرد زندگی همش پول نیست یکم تفکراتت رو اصلاح کن 

با طرز فکر شما نمیشه زندگی کرد زندگی همش پول نیست یکم تفکراتت رو اصلاح کن

جوابت قابل پیش بینی بود مثل همه جواب هات به کاربرا هیچ تفکری رو چیزای که مینویسن نداری 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /