2777
2789
عنوان

امروز یکی تعداد مهریه امو فهمید گفت وای چقدر زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست
خیلی زیاده ده میلیارد میشه.مهریه من چهارده تاس. وقتی قراره زندگی کنیم مگه تعدادش مهمه مهریه هیچکس رو ...

خب همه به قصد زندگی عقد میکنیم ولی ازدواج مثل هندونه میمونه خبر نداری چه اتفاقی میوفته 

یکی هم که خدایی نکرده همسر فوت کنه به زن همین مهریه اش است که می‌تونه از اموال شوهر بگیره 

البته شوهر من یکیو هم نمیتونه بده 😂وگرنه که چه جدا بشیم یانه مهریه حق زن است و باید داده بشه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
عروس خا‌له‌م با وجود 2تا بچه با یه پسره ریخت روی هم. از پسرخاله‌م با کلک طلاق گرفت و رفت شوهر کرد به ...

مگه مهریه شو نبخشیده بود؟

دیگه بعد از طلاق فقط سه ماه وقت داری بری مهریه رو اجرا بزاری دیگه غیر ممکنه هاا

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه مهریه شو نبخشیده بود؟دیگه بعد از طلاق فقط سه ماه وقت داری بری مهریه رو اجرا بزاری دیگه غیر ممکنه ...

نه نبخشیده بود. با کلک از پسرخاله‌م طلاق گرفت. اول رفت قهر خونه باباش. پسرخاله‌م به خاطر بچه‌هاش رفت دنبالش. گفت خونه‌تو به نامم کن تا برگردم. پسرخاله‌م قبول نکرد. گفت به شرطی که حق طلاق بهم بدی برمیگردم. پسرخاله‌م بهش حق طلاق داد. اینم بلند شد رفت شهر کناریمون و معلوم نیست با چه ترفندی طلاق گرفت که هیچکس متوجه نشد. تا وقتی هم مدت عده تموم بشه خونه پسرخاله‌م موند. همین که عده تموم شد رفت با دوست پسرش عقد کرد. هنوزم حرفه سر اینکه طلاقش درست بوده یا نه. چون مگه ممکنه زن و شوهری 100 روز هیچ رابطه‌ای نداشته باشن؟

بعدم زن تا 10 سال بعد از طلاق می‌تونه درخواست مهریه‌شو بکنه. این از شوهر دومش یه دختر داشت و رفت برا مهریه‌ش شکایت کرد. 

نه نبخشیده بود. با کلک از پسرخاله‌م طلاق گرفت. اول رفت قهر خونه باباش. پسرخاله‌م به خاطر بچه‌هاش رفت ...

حرفاتون درست ولی تا زمان عده فقط وقت داری مهریه رو بری اجرا بزاری که مرد هم می‌تونه ادعا کنه طلاق باطله 

جز اینکه اگه غیر این بود هر زنی که مهریه شو می‌بخشید خب بعد صیغه طلاق می‌رفت اجرا میذاشت مهریه شو این اصلا ممکن نیست من از خود محضر سوال کردم 

بیشتر ببینید
حرفاتون درست ولی تا زمان عده فقط وقت داری مهریه رو بری اجرا بزاری که مرد هم می‌تونه ادعا کنه طلاق با ...

طبق ماده ۱۰۹۲ قانون مدنی ایران، مدت زمان مطالبه مهریه از زمان وقوع طلاق تا ده سال است. به‌عبارتی، زن می‌تواند تا مدت ده سال پس از طلاق، مهریه خود را از مرد مطالبه کند. اگر بیشتر از این مدت بگذرد، طبق قانون، حق مطالبه مهریه از بین می‌رود.

طبق ماده ۱۰۹۲ قانون مدنی ایران، مدت زمان مطالبه مهریه از زمان وقوع طلاق تا ده سال است. به‌عبارتی، زن ...

ما چند نوع طلاق داریم و این برای یک نوع یا دو نوعش است غیر این غیر ممکنه 

بیشتر ببینید
ما چند نوع طلاق داریم و این برای یک نوع یا دو نوعش است غیر این غیر ممکنه

عزیزم من شخصا تجربه کردم. دارم میگم یه بچه داشت و درخواست مهریه داد. چندسال گرفتار بودن تا تونستن مهریه‌شو بدن. پسرخاله‌م زن گرفته بود دوباره. 2تا بچه هم داشت. اصلا پولی نداشت که بده مهریه زن اولش. خاله‌م و شوهرش گرفتار بودن. 

بعدم توی هر طلاقی که باشه اگه مهریه بخشیده نشده باشه و عندالمطالبه باشه زن می‌تونه تا 10 سال بعد طلاق درخواست بده. ضمن اینکه درخواست مهریه اصلا ربطی به طلاق نداره که مرد بخواد درخواست ابطال طلاق بده. از همون لحظه‌ای که عقد جاری میشه زن میتونه درخواست مهریه بده. 

یه سرچ کن توی نت. سایت‌های حقوقی کامل توضیح دادن. 

عزیزم من شخصا تجربه کردم. دارم میگم یه بچه داشت و درخواست مهریه داد. چندسال گرفتار بودن تا تونستن مه ...

الان قسط بندی می کنند..براساس دارایی پسر..من یک مورد دیدم،اونم طلاق به درخواست پسره بود،سالی یک سکه..

عزیزم من شخصا تجربه کردم. دارم میگم یه بچه داشت و درخواست مهریه داد. چندسال گرفتار بودن تا تونستن مه ...

بذل مهریه به این معناست که زن از حق خود نسبت به دریافت مهریه صرف‌نظر کند و آن را به شوهر ببخشد. این موضوع معمولاً به‌صورت کتبی و رسمی ثبت می‌شود تا از لحاظ قانونی معتبر باشد. زن می‌تواند بخشی از مهریه یا کل آن را ببخشد. پس از بذل مهریه، مرد دیگر تعهدی به پرداخت آن مقدار ندارد. بذل مهریه معمولاً در شرایط خاصی مثل توافق برای طلاق یا حل مشکلات خانوادگی صورت می‌گیرد.

وقتی توی طلاق مهریه رو ببخشی فقط تا زمان عده وقت داری رجوع کنی که طلاق هم باطل میشه 

بیشتر ببینید

حقوق خوندم و سرچ هم کردم ولی حرف شما درست 

بیشتر ببینید
الان قسط بندی می کنند..براساس دارایی پسر..من یک مورد دیدم،اونم طلاق به درخواست پسره بود،سالی یک سکه. ...

آره برا اونا هم همین بود. ولی پسرخاله‌م نداشت که بده. شوهرخاله‌م که فرهنگی بازنشسته بود اقساطو می‌داد. درنهایت توافق کردن روی یه تعداد سکه و یکجا دادن و تمام شد. چند سال پیش بود. اون موقع یادمه قسطش اینطوری بود که هر 6ماه یه سکه باید تحویل می‌دادن. 

حقوق خوندم و سرچ هم کردم ولی حرف شما درست

واقعا حقوق خوندی؟ لیسانس داری؟

یه دوستی داشتم لیسانس حقوق داشت. خیلی خوند که امتحان کانون وکلا قبول بشه ولی نشد. کتاباشو میدیدم سرگیجه میگرفتم. 

شما هم امتحان دادی؟ 

تقریبا 9 سال پیش عقد کردمالان دیگه انقد سکه نمیزنن. هم مالیات داره هم داماد بیچاره از کجا بیاره.

چنان میگین داماد بیچاره از کجا بیاره؟ انگار قراره همون سرعقد پول همشو نقد و جیرینگی کف دست عروس بزاره 

اول به حرفاتون فکر کنین قبل از گفتن و نوشتن

چنان میگین داماد بیچاره از کجا بیاره؟ انگار قراره همون سرعقد پول همشو نقد و جیرینگی کف دست عروس بزار ...

وقتی می‌نويسن عندالمطالبه یعنی هروقت زن خواست مرد باید بهش مهریه رو بده. به همین خاطر باید میزانش به اندازه توان مرد باشه.

برا یه عده که این شده تجارت. چند مورد اطراف خودم دیدم. طرف عقد می‌کنه یه ماه بعد تقاضای مهریه می‌کنه و دنبال طلاق میوفته. 

وقتی می‌نويسن عندالمطالبه یعنی هروقت زن خواست مرد باید بهش مهریه رو بده. به همین خاطر باید میزانش به ...

می نویسن عندالمطالبه اما خدا تو شاهد بگیر چندتا مرد تا حالا تو این مملکت این مدلی مهریه رو دادن؟؟

حتی وقت طلاقم با عذاب و بدبختی یک صدم پولو میدن

این مواردی که شما میگی خیلی نادره مگه طرف مریض باشه آبرو و عزت و شرف و همه چی رو زیر پا بزاره دوره بیفته واسه پول عقد کنه که اگرم چند مورد باشن دستشون بعد از یکی دوبار رو میشه طرد میشن کلاً