2777
2789
عنوان

خواب دیدم برادرجوونم ک فوت شده

310 بازدید | 32 پست

رفته بود برای خودش کلی لباس نو گرفته بود خیلی ب خودش رسیده بود.منم تعجب کردم  چون وقتی زنده بود زیاد اهل لباس و مد نبود.بعداین وسط ی کفش اسپرت نو سبز رنگ ک خیلیم قشنگ بود برای من گرفته بود.تعبیرش چی میتونه باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم هدیه از مرده تعبیر بسیار خوبی داره امیدوارم خبری که باب میلتونه براتون اتفاق بیفته❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
بله ولی اقدامم برای بچه دوم ۴روزه عقب انداختم

انشالله که بارداری  مرده خوبه بیاد ی چیزی بده خدا داداشتون بیامرزه لباس هام پوشیده جدید براش قرآن نخوندین 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میگن خواب ببینی مرده چیزی بهت بده خوبه. من بچه بودم همچین خوابی دیدم، یکم بعدش مامانم باردار شد داداش دار شدم😍🥹😇

دختر چهل گیس بهار ، سرخی خوش رنگ انار ،  دردونه ی ماه و نسیم ، عطر همیشه موندگار