2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم بیشعوره کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی بود امضات👌اگه اجازه بدی کپی کنم

خواهش میکنم بفرمایید

خودمم از جایی کپی کردم😅

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
ارهاون احمق اصلا قبول نداره حرفش بد بوده نیگه شوخیه تو حساسییا اینکه میبینه من ی ماهه حالم بده

خب بد بوده میخای چ کنی 😐

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

یه شوخی بوده عزیز، بهش فکرنکن

افسردگی بعدزایمان بیشترمیبرت توفکر، بیخیال شو

مبارک باشه تولدبچتون 💝🌹

ازمردا زیادتوقع این حرفارونداشته باش چون فکرواحساساتمون بااونا فرق داره، شوخی کرده، ناراحت نباش، فقط خودتو داغون میکنی

ازخدامیخوام بازبون روزه چنان ارامشی بهت عطاکنه فکراین حرفای پیش پاافتاده رونکنی🤲اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

هردو یعنی هم شوهرت بیشعوره با این شوخی های مسخره اش هم تو حساسی که بعد یه ماه هنوز بهش فکر میکنی

واقعا توی لحظاتی ک ی زن نیاز ب حضوز و توجه شوهرش داره

شوهرش همچین چیزیو و بگ و احساس تنهایی بهش القا کنه 

حساس بودنه؟ 

بنظرم حق داره

ولی خطر افسردگی بعد زایمان هست

اسی علائم افسردگی داری حتما برو پیش مشاور عزیزم

اگ نمی تونی این موضوعو هضم کنی دوباره برو پی مشاور تا اون شوهرتونو بگ بیاد و براش توضیح بده چطور دلت شکسته تا جبران کنه 

دخترِ ایران، ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

واقعا توی لحظاتی ک ی زن نیاز ب حضوز و توجه شوهرش دارهشوهرش همچین چیزیو و بگ و احساس تنهایی بهش القا ...

نه تا الان که بهش فکر میکنه یعنی حساسه 

یک ماه گذشته و داره هیییی با خودش مرور میکنه 

یا به خاطر هورموناشه 

یا به قول شما افسردگی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

ببین حرفش خوب نبوده 

ولی خوب نبوده فقط 

خیلی بدم نبوده 

خواسته یه حرفی زده باشه

کاملا مشخصه از روی نادونی گفته شده 

و قصد و غرضی پشتش نبوده 

ولی اینکه بعد یه ماه داره اذیتت میکنه هنوز این از همه چیز بدتره 

اینجوری خودت رو اذیت میکنی 

خیلی هم منتظر ناز کشیدن شوهرت نباش 

چون به ندرت مرد ها ناز میکشن 

کاملا منطقی و بالغانه تو فضای آروم به دور از داد زدن و گریه کردن و .... 

بگو چه احساسی داری 

و اینکه توقع داشتی ازت دلجویی کنه 

فقط از احساساتت بگو 

تو بیخ نکن 

میبینی ازت دلجویی میکنه

نه تا الان که بهش فکر میکنه یعنی حساسه یک ماه گذشته و داره هیییی با خودش مرور میکنه یا به خاطر هورمو ...

ببینید شما که خودتون خانم هستی بهتر می تونی درک کنی. 

بعضی حرف ها چنان ب قلب ادم لطمه میزنه، ک حتی اگ نخواد هم، باز هم تو فکر ادم می مونه تا زمانی که برطرف شه یا از تو دلش دراد.. 

نمیخوام ببشتر بگم که اسی عصبی تر شه، ولی این حرف دلشو شکونده، دست خودش نیست. 

زایمان پروسه ی سختیه، ی توجه از مرد ها نیاز داریم ک متاسفانه نیمفهمن! 

اسی حق داره تو دلش مونده باشه

برای ارامش خودش باید حلش کنه، یا دوباره ب شوهرش اشتباهشو توضیح بده یا بره مشاور

وگرونه تا همیشه تو قلبش می مونه ابن حس بد، شاید شوهرش واقعا شوخی کرده باشه، ولی اون لحظه های مهم، جای اون شوخی نبوده برای اسی

دخترِ ایران، ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀