2777
2789
دکترهای نی نی سایت کجان نظر بدن بدوید بیمار داریم..از شوخی گذشته عزیزم هیچ کس نمیدونه وهر کسی یه نظر ...

ممنون 

میدونم دکتر باید تشخیص بده 

ولی گفتم شاید یکی مثل من این علائمو داشته باشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عرق کردن که خیلی خوبه سموم بدن دفع میشه ،چون عرق میکنی آب بدن کم میشه پس به آب احتیاج داری و دهانت خشک میشه 

یبوست هم گاهی از خشکی بدن هست مایعات میوه و.ملین مقل خاکشیر آلو لواشک زیاد بخور 

ریزش مو احتمالا از کمبود زینک هست 

لرزش دست هم که تو خیلی از آدما هست نمونش زن داداش خودم 

۲۰ ساله بود عروس ما شد از همان زمان لرزش دست داشت الانم ۳۳ سالشه و هنوز داره 

پس نتیجه میگیریم سالمی و هیچیت نیست بیخود برا خودت بزرگش نکن

برای اطمینان کافیه یه آزمایش خون بدی یه چکاب کلی که دکتر عمومی میتونه برات بنویسه

بله کامل بود ولی باز شاید برم آزمایش بدم

فقط یه نکته هم بگم 

اگر مشکلت شدیده و اذیتت میکنه حتما پیگیر باش 

ولی اگر کمه و خیلی اذیت نمیشی نگران نباش 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
نه خیلی زیاده

پس پیگیرش باش 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید