2777
2789
عنوان

احتمالا بچه م رو بستری کنن

114 بازدید | 14 پست

الان رنجش دارم از شوهرم بنظرتون بدون اینکه بهش بگم فردا ببرم بچه مو بیمارستان؟ دلم میخاد وقتی میاد خونه ببینه نیستیم و کلی زنگ بزنه منم جواب ندم پیگیر بقیه شه بفهمه بیمارستانیم😒

تب داره

شیاف بزار براش.

بیمارستان سخته. بچه هم اذیت میشه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچت چندوقته

تبشو گرفتی چنده

اگ تبش شدید نیست نبر بیمارستان بچرو اذیت میکنن گناه داره

قطره تب بر یاشیافت نداری توخونه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دارم همین کار رو میکنم الحمدلله داره میاد پایین ولی دکتر گفته اگ خوب نشد بستری

تبش از چیه مریض شده یا واکسن زدی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مریضه

خدا شفاش بده عزیزم خیلی سخته  خدا آن شاالله حوصله بده بهت ناراحت نباش میگذره اینروزا تموم میشه صبوری کن

چندوقتشه