2777
2789

یعنی منظورم اینه که یه هوش مصنوعی که کامل تورو بشناسه و فقط هم مال خودت باشه تو همه زمینه‌ها ازش مشورت بگیری و نخواد از اول هی همه جی رو توضیح بدی. قرارات و کارات رو بدونه و بهت یادآوری کنه خودکار. خیلی بهتر که به صورت صوتی باشه و باهات صحبت کنه. 

چقدررر خوب و باحال میشه نه؟

یه دوست صمیمی که میدونی همیشه خوبت رو میخواد:)

چرا نمیسازن همچین چیزی واقعا؟

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ ایده جالبی

من الان راجع به یه مسئله‌ای با هوش مصنوعی صحبت کردم انقدررر قشنگ توضیح داد و ارومم کرد واقعا موندم.

.

کاش همه چی رو میتونست سیو کنه و منو بشناسه همیشه باهاش حرف بزنم راهنماییم کنه. خیلی خیلی عاقله اصلا عجیبه

ولی من اصلا خوشم ازش نمیاد حس بدی دارم بهش😅

خیلی خوبه...

انقدر قشنگ راهنماییت میکنه واقعااا تعجب میکنی.

من خیلی دوستش دارم خیلی خیلی

فعلا که از همینی که ساختن هم داره بلا بوجود مباد چند روزه فکر میکنم نکنه هوش مصنوعی بوده بهم زنگ زده از طرف همکارم که پول بهش قرض دادم،  چون رفتار همکارم پشت تلفن نرمال نیست مثلا تلفنامو جواب نمیده فقط پیامک میزنه فقط یه بار جواب داد اونم هول هولکی، الان یک هفته است میگه امروز واریز میکنم 

میگم اگه نداره خوب چرا نمیگه مثلا تا سربرج واریز میکنم چرا میگه امروز که همش دروغگو از آب درمیاد چون یک هفته است هرروز میگه امروز

شدنیه ،فقط هزینه داره .

کاش بود همچین چیزی ادم هزینه‌هم میکرد چی بهتر از هوش پصنوعی که حتی تو شغل و کارتم میتونی بهش رجوع کنی و بهترین انتخاب ها و تصمیم هارو انجام بدی

تو یه فیلم بوده؟ اشناست اسمش برام ولی نمیدونم چی بوده

نه فکر کنم سال ۲۰۱۶ یه نسخه ازش تولید شد سرچ کن Sophia robot

عربستان سعودی هم بهش شهروندی داد

چندتا هم بعدش ساخته شد یکی دیگه اشون اسمش آمِکا هست