2777
2789
عنوان

نامزدم بدون شب بخیر خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 22 پست
با دیدن این موارد میگم شکرخدا سینگلم از این دغدغه ها ندارم

همه اینجوری نیستن که

اگه با کسی که بالغه بری تو رابطه اوکیه همه چی من خیلی شبا خوابم میاد میخوابم فرداش پیام میده یا نمیده اصلا در قید بند اینکه حتما صبح بخیر شب بخیر بگیم نیستیم یا اگه آنلاین باشه بخوام خودمو بکشم با اعتماد کامل برای هم حریم قائلیم بدون ذره ای بچه بازی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام گلمتاپیک را نی نی سایت قفل کرد نمی دونم چرادرباره پسرم بوداز کجا میگید که گل مصرف کرده؟

احتمالا خلاف قوانین بوده...  ببین بوی گل با بوی سیگار خیلی فرق داره بوی یه گیاه گندیده میده اصلا شبیه سیگار نیست اگر چشماش هم قرمز میشه و دهنش خشک و حرف زدنش نا مرتبه بدون سمت گل رفته دوستاش میان میکشن به اینم میدن بکشه....  برخورد سالم از دید من اینه محدودش کنی و سخت بگیری بهش چون برای خودم پیش اومد و دقیقا این محدود کردنا باعث شد از دوست های ناباب و استعمال دخانیات فاصله بگیرم و بفهمم چقدر میتونه بد باشه....  بهش بگو اگر یکبار دیگه دیر بیای خونه گوشیتو ازت میگیرم و فلان... براش ساعت مشخص کن که قبل این ساعت باید خونه باشه.... بعدم بگو اگر بخوای سمت این چیزا بری تست اعتیاد ازت میگیرم و وای به حالت اگر مثبت بشه...  تهدیدش کن...  نوجوونه درسته ولی الان وقت یادگیریه باید بفهمه چقد کارش بده و زندگیش تباه میشه به شدت محدودش کن و سعیکن یه کلاس ورزشی ثبت نامش کنی...  ممکنه تخلیه ی خشم و ناراحتی توی ورزش بتونه آرومش کنه کلاس بوکس یا تکواندو یا فوتبال بفرستش برنامه زندگیشو بچین قشنگ نزار از دستت سر بخوره بیوفته تو لجنزار 

ممنونم از راهنمایی تونگل را چطور می کشند؟

یه برگای خشک شده اس که مچاله طوره...  از مغازه پیپر (کاغذ)  سیگار میگیرن میریزن روی اون تیکه کاغذ کوچولو و رول میکنن و روشنش میکنن و میکشن و سه کام حبس میکشنش که نئشه بشن و معمولا دسته جمعی میکشنش چون قویه