2777
2789
عنوان

شوهرم منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 33 پست
بخاطر بچت کوتاه بیا من اصلا جلوی شوهرم با بچم بد رفتاری نمیکنم به هر حال پدرشه...اگه خواستی بچت رو ب ...

من خیلی بچه هامو دوست دارم هر کی جا من بود میدونم عصبی و ناراحت میشد من یه لحظه از کوره در رفتم به خاطر خودش اون منو نابود کرد

من خیلی بچه هامو دوست دارم هر کی جا من بود میدونم عصبی و ناراحت میشد من یه لحظه از کوره در رفتم به خ ...

میدونم عزیزم تو هم انسانی 

حق داری خسته بشی ناراحت بشی 

درک میکنم چی میگی

چه میشه کرد به خاطر بچه هامون مجبوریم به تحمل...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم عزیزم تو هم انسانی حق داری خسته بشی ناراحت بشی درک میکنم چی میگیچه میشه کرد به خاطر بچه هامون ...

مادرم نذری داشت امروز قرار بود بریم لبام زخمه زیر چونم زخمه مادرم گفت نیا اگه بیای همه میبینن میفهمن چته الانم بشین تو خونه اگر میخوای طلاق بگیری خوب فکراتو بکن حالا نمی دونم پزشکی قانونی برم یا نرم.. برم دنبال شکایت نرم 

مادرم نذری داشت امروز قرار بود بریم لبام زخمه زیر چونم زخمه مادرم گفت نیا اگه بیای همه میبینن میفهمن ...

با شوهرت صحبت کن 

احساس پشیمونی می‌کنه 

اگه میدونی دوباره تکرار می‌کنه جدی فکر کن 

انشالله کارت درست بشه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

برای چی همچین کرده بعد تا حالا اینجوری باهات کرده یا اولین بار مبیبنی

این ک چیزی نیست ضربه تو سرم بد جور بود اینقدر محکم بود که بیاختیار نشستم سرمو گرفتم حالم از ظهر بده

خیلیییییییی غلط کرده تو زده مادر بچه ات بودی حق داری بچه اتو تربیت کنی اعصاب تو ریخته بهم شده شوهررر ...

به خدا حرص دخترمو خوردم خیلی ضعیف و لاغر شده بهترین غذا هارو میپزم ۱ قاشق میخوره پا میشه منم دیدم بشقابش تکون نخورده ناراحت شدم ۱ ضربه به صورتش زدم تازه آروم گفتم چرا نمیخوری ک اینطور شد به پلیسم گفتم نمیگم کارم درست بوده ... نبوده اما کاری ک اون با من کرد  چی اون چیه پس