2777
2789
عنوان

به بهونه پخش فیلم ستایش

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 41 پست
همون فصل یک خوب بود این دوتا فصل بعدی الکی بود دیگه در کل شخصیت ستایش از ایناس ک همه کار میکنه بعد ب ...

فردوس هم میگفت بیاااا

اون فقط پسر ستایش رو میخواست

نه دخترش میزاشت باشه نه خودش

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فردوس هم میگفت بیاااااون فقط پسر ستایش رو میخواستنه دخترش میزاشت باشه نه خودش

ن دیگه ندیدی مگه گفت 

بیا برای تو و دخترت هم از این نمد کلاهی هست 

والا میرفت 

کم کم با فردوس صمیمی می‌شد 

می‌شد صاحب کل اون باغ 

حالا چون بچه هات قرار نبود خوشبختی برابر داشته باشن جفتشون بدبخت میکردیالان تربیت خود ستایش چیشد یک ...

برای من عقاید درست داشتن از هر چیزی مهم تره و من نظرمو گفتم در هر صورت تو دم و دستگاه فردوس هم شاید یه بی عرضه ای می شد عین صابر.

خود عاطی هم مثل چی از فردوس حساب می برد.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

ن دیگه ندیدی مگه گفت بیا برای تو و دخترت هم از این نمد کلاهی هست والا میرفت کم کم با فردوس صمیمی می‌ ...

اونجاش رو ندیدم 

اگه گفته واقعا بی عقله

مادر طاهر هم هم خوب بود میتونست کمکش کنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید
اونجاش رو ندیدم اگه گفته واقعا بی عقلهمادر طاهر هم هم خوب بود میتونست کمکش کنه

حالا اون ک فیلم نامه بود 

ولی در کل توی واقعیت بهترین کار ممکن بود 

وااای انگار با سررفتی توی ظرف عسل 

در کل ب نظرم 

تنها جیزی ک این سریال رو خیلی محبوب کرد 

دست گذاشتن روی نقطه ضعف ما ایرانی ها بحث عروس و خانواده شوهر 

و دیکه اینکه بازی های فوقالعاده قوی بازیکراااا 

حشمت فردوس عجیب باور پذیر بازی می‌کرد 

ستایش ی جوری گریه می‌کرد ک آدم گریه اش میگرفت 

بعضیا خیلی غدن فکر میکنن هرچی بیشتر سختی و تنهایی بکشن‌ آدم خفن تر و بهتری هستن  اما احمقی بیش نیستن آدم عاقل قدر شانس ، ثروت و کلا قدر همه چی رو میدونه و ازش استفاده میکنه اما آدم جوگیر با بهونه های چرت‌ لج بازی میکنه و‌قدر نمیدونه

در کل ب نظرم تنها جیزی ک این سریال رو خیلی محبوب کرد دست گذاشتن روی نقطه ضعف ما ایرانی ها بحث عروس و ...

فصل اولش عالی بود آهنگاش بازیا همه خوب بود اما فصل دوم واقعا چرت بود آهنگا چرت داستان‌بی نمک و مسخره بازیا ضعیف 

خیلی آبکی بود اصلا شبیه ادامه ی فصل اول نبود 

این همون سریال ستایش که قبلا پخش میکرد؟  نرگس محمدی توش بازی می‌کرد؟ خیلیم جذاب نبود چی شده ملت دوباره دارن میبیننش🤔

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎