2777
2789

یه هفته پیش رفتم روانپزشک واسه عدم تمرکز و کم شدن حافظه و افسردگی و وسواس فکری به این صورت که زیاد به گذشته فکر میکردم و خودمو بابت رفتارهام سرزنش میکردم و خیلی خجالت و عذاب میکشیدم و بی دقتی و علائم بیش فعالی هم داشتم استرس بی خود و بی جهت هم داشتم، نمیتونستم کارهامو تا اخر انجام بدم نصفه ول میکردم همه کارامو ، زود انگیزم از بین میرفت، دکترهم بهم چند تا قرص داد برای افسردگی و حافظه

الان با خودم میگم شاید کم خونی  و کمبود ویتامین دی و از این چیزا دارم الکی رفتم پیش روانپزشک؟ چند سال پیش که آزمایش دادم کم خونی مینور داشتم قرص هم خوردم ولی تغییری نکردم همیشه همینجور بودم پاهام همیشه سردن

الان به شک افتادم داروهامو قطع کنم دیگه قرصای روانپزشک رو نخورم؟

هرکی یه چیزی میگه نمی دونم چکار کنم.  دکتر گفت یه ماه دیگه بیا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گلمکم خونی خودش عامل افسردگی...خواب و خوراک خوب و منظم تو روحیه تاثیر عالی داره

ببین اگر تغییر احساس کردی با دارو ک چه بهتر ادامه بده 

ولی قرص اعصاب نباید خودسر قطع شه

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
عزیزدلم یه سری داروها مدت میخواد تا اثر کنه حدود یک الی دوهفته مثل فلوکستین و قطع ناگهانیش تاثیرات ب ...

عزیزم من ۲۵ روز دیگه داروهام تمام میشه باید برم دکتر دوباره، اگه دکتر نبودش و مجبور بودم چند روز صبر کنم تا بیاد چکار کنم؟ چون ممکنه نباشتش

سلام

قرض روانپزشک دوتا خیر داشته باشه پنج تا آسیب داره

این چیزا که نوشتی قابل درمانه اگر خودت بخوای حرف گوش کن باشی و عمل گرا باشی.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم