2777
2789

غریبه ها از زنش واسش واجب ترن و دل میسوزونه. مثلا امروز ایران مال بودیم چون کفشم پاشنه دار بود دیگه بعد از ۵ ساعت گفتم بریم درد دارم یعنی ۱ ساعت التماس کردم اسنپ بگیره نگرفت و ناز میکرد.. یهو وسط طبقات بودیم برگشت گفت اسنپ گرفتم!!!!! خودشم جلو جلو با بچه رفت سوار شد من با پا درد و جیغ تازه رسیدم به همکف و اشتباهی وارد به حیاط دیگه شدم که توش شبیه دریاچه بود و بعد از ۱۰ بار اومدن تازه کشفش کردم   به شوهرم گفتم بیا منو ببر گمت کردم . با اخم و سگ بودن اومد و داد زد بیا.همه نگام کردن. گفتم نمیام ‌راننده رو کنسل کن.. داشت سکته می‌کرد بخاطر مرد غریبه...اصلا دلسوز زن بچش نیست..کلی غر و اخم ..حس میکنه زن برده است و باید دنبالش میدوییدم با اون پاشنه ها و درد شدید...گفتم  تا تو باشی سری بعد بگی بیا عزیزم.. نگی بیا با اخم و داد.... لعنت به شوهر مردسالار. الانم نیاز جنسی داره همش اروم صدام میکنه  برم اتاق محلش نمیدم مرتیکه گاوو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد شوهره منه

امروز حسرت زن شوهرا رو خوردم دست زنشون گرفتن . میگفتن تو رو صندلی بشین اول تو بخور اول تو استراحت کن. بعد شوهرم گاوه گاو. اول به خودش فکرمیکنه از بس ننش نازشو کشیده

مال من ۴۰ سالشه شوهر شما چند سالشه؟

همین حدودا‌ من بابام خیلی بهم احترام و آزادی میداد. تحمل همچین شوهری واسم سخت داره میشه ۲ تام بچه دارم نمیدونم چطوری میخوام اینو تا پیری تحمل کنم هر روزم گوه تر میشه

امروز حسرت زن شوهرا رو خوردم دست زنشون گرفتن . میگفتن تو رو صندلی بشین اول تو بخور اول تو استراحت کن ...

هرچی حرف میزنی بیشتر میگم منی.... چند وقت پیش بیرون بودیم با بچه ام خوراکی میخوردن همش اصلا نمیگفتن اینم ادمه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
امروز حسرت زن شوهرا رو خوردم دست زنشون گرفتن . میگفتن تو رو صندلی بشین اول تو بخور اول تو استراحت کن ...

منم بخدا تو خیابون میبینم میگم نگا اینارو اه میکشم به این زندگیم

اینا خوبه شوهره من با زور چند روز پیش چادر بهم پوشوند گفت باید چادر بپوشی تا بریم خرید🫤اصن یه وضعیه ها 

خودش همه کار میکنه اما من باید تو محدودیت صد درصد باشم

عین گاو که گاو اونروز تو خیابون میگم دستمو بگیر شلوغه نمونم پشت میگه خستم😐😐دستشو گرفتم دستمو نگرفت😐میگفت خستم😐

منم بخدا تو خیابون میبینم میگم نگا اینارو اه میکشم به این زندگیماینا خوبه شوهره من با زور چند روز پی ...

میخوان به زن رو ندن و زن حساب ببره..دارم واسش... دیگه اونم نیازش به من می افته میرینم بهش.. بهش میگم برو همون راننده اسنپ حال بهت بده.. خدا صبرت بده خواهر... من به لباسم گیر میده اما محلش نمیدم

فکر کردم شاید یه مرد بیست ساله باشه، خاک تو سر اول تا آخرشون بکنن آشغالای بچه ننه

کاش حالا خانواده درست و حسابی هم داشتن اینقدری که اینا سینه جر میدن برای اونا

چند سال پیش نوه خواهرشوهرم یهویی به پشت گردن پسرم چنگ انداخت فکر کن پسرم ۴ ساله و اون پسر هم ۶ ماه کوچکتر بود

پسرم زد زبر گریه 

شوهرم بجای دلداری به پسرم یا توپ و تشر به اون، سر من داد میزد و توهین میکرد که چرا حواست نبود اون پسر یهویی از پشت سر من و پسرم چنگ انداخته

ولی امسال بهش گفتم جلو خانواده ت و بخاطر بچه و نوه اونا سر من داد بزنی هر چی وسیله پذیرایی رو سرت خراب میکنم دعوا درست میکنم الان دیگه بهتر شده یه خرده

غصه هایت را فقط به خدا بگو