2777
2789
عنوان

دعای مخصوص برای همدیگه

32 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها .بیاید همین لحظههههه برای  سلامتی وفرج امام زمان وحاجت روایی خودمون وبقیه اعضاتاپیک یه صلوات بفرستیم یاحمدبخونیم که انشاالله خدا امشب حاجت هممون رواکنه ودلمون شاااد بشه.خدایاااااااااا حاجت تک تککک افراد تاپیک رو رواکن.خدایا به فرق شکافته حضرت علی (ع)وخون پاک بابا علی قسمت میدم حاجت همه روابگردان.حاجت من و بقیه هم روا بگردان🥹🥹🥹😭😭.خدایا ما جز تو کسی رو نداریم🥹.ای پناه بی پناهان🥹😭

دارم ازغصه میمیرم.میشه برای حاجت رواییم دعاکنیدویک صلوات بفرستی؟هیچکی رو ندارم.دعاکنیدخداحاجتم رواکنه وگرنه مرگم حتمیه🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

امیدوارم سال آینده شب قدرتک تک اعضاحاجت رواشده باشن وخداروشکرکنن که لطفش شامل حال بنده هاش شده♥️.خدااااااا کمکمون کن.

دارم ازغصه میمیرم.میشه برای حاجت رواییم دعاکنیدویک صلوات بفرستی؟هیچکی رو ندارم.دعاکنیدخداحاجتم رواکنه وگرنه مرگم حتمیه🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی برسه برای براورده شدن ارزومون تگ کنیم‌همو

🥹🥹🥹🥹 انشاالله.امیدوارم