2777
2789

قیافش معمولیه یکم ارایش اینا بلد نیس زیاد بعد یه بار قبلا مجازی رفت تو رابطه و پسره از دور دید و رفت نیومد و گفت که از قیافش و هیکلش خوشش نیومده الان باز با یه پسر مجازی دوست بود بعد با این پسره رفتن دیت پسره هم بغلش کرد بعد ۵ دیقه هم رفت و بعدش رفیقم میگه رفتارش سرد شد و امروز کات کردن و دوستم گفت لابد پای دختر دیگه ای در میون بود

ولی من حس میکنم این بارم بخاطر قیافش بود ولی حالا پسره نگفته ناراحت نشه و چون پسرا کلا در و داف دوست دارن

و الان رفیقم داره گریه ولی بازم آدم نمیشه لاقل مجازی رل نزنه:/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرای ساده و معمولی پسند هم هست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

والا چی بگم منم مجازی خواستم با ی نفر آشنا بشم اصلا عکس ندادم رفتم حضوری دیدمش خیلی ام ازم تعریف کرد کوچولو ام بودم تازه رفیقم گفت ارایشت کمتر از همیشه است خیلی عجیب بود 

تازه پسره برعکس عکساش بود عکسی ک به من نشون داد خیلی زشت بود اصلا شبیه خودش نبود اما باز رفتم دیدمش انگار از عکس صد هیچ جلوتر بود 

رفیقت اگه یکم با اعتماد بنفس و خوشحال رفتار میکرد طرف اصلا قیافه رو نمیبینه برا من ک اینجوری بود نیمدونم والا منم معمولی ام خب