2777
2789
عوضی برا رقابت درسی چت می کنیم ۳ بار اینو گفت

بیکاری مگه😐من با رفیقام بزور چت میدم تو چطور برا رقابت درسی با جنس مخالف چت میدیییی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
تو رقابت درسی به چی گفت جون ؟ 😐 چه فرصتایی پیدا میکنن این پسرا

گفتم هدفت چه رشتیه هدفمون مثل هم بود گفت جون 

بعدشم نمونه سوال فرستادم گفتم عمرا بتونی حل کنی گفت جون 

پارت بندی کردیم برا خوندن گفت حله گفتم آره، باز گفت..

باش مراقب گرگا نفسم ... :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیکاری مگه😐من با رفیقام بزور چت میدم تو چطور برا رقابت درسی با جنس مخالف چت میدیییی

تو ی کانال گفتم کسی هست رقابتی بخونیم این ریپ زد گفت بخونیم 

گفتم هدفت چه رشتیه هدفمون مثل هم بود گفت جون بعدشم نمونه سوال فرستادم گفتم عمرا بتونی حل کنی گفت جون ...

شک نکن هوله😂اصلا میون درس خوندن چطور چت میدی‌من باشم تو مخم نمیره درس.ولشکن چت نده.حوصله داریا سیسترم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
شک نکن هوله😂اصلا میون درس خوندن چطور چت میدی‌من باشم تو مخم نمیره درس.ولشکن چت نده.حوصله داریا سیست ...

یعنی اینجوری می‌خواد رل بزنه‌؟😂

بهش نمیاد آخه روزی ۸ ساعت می‌خونه‌😬

شک نکن هوله😂اصلا میون درس خوندن چطور چت میدی‌من باشم تو مخم نمیره درس.ولشکن چت نده.حوصله داریا سیست ...

آخه عقبم حتما باید تو عید بخونم 

گفتم رقابتی ترغیب میشم به خوندن...

یعنی اینجوری می‌خواد رل بزنه‌؟😂بهش نمیاد آخه روزی ۸ ساعت می‌خونه‌😬

نمیدونم.والا.چند سالشه.منکه اصلا وارد نیستم تو اینچیزا.رابطم با جنس مخالف افتحضاحهههه🤣😂

بیشتر ببینید
آخه عقبم حتما باید تو عید بخونم گفتم رقابتی ترغیب میشم به خوندن...

نه بابا.خودت بخوای جلو میوفتی اینچیزا فکرتو درگیر میکنه فقط 

بیشتر ببینید
یازدهمه خودمم همینم😂

اوووه.زودههه.چت نده بابا.برا زیدو اینا تا بیست دو سه سالگی وقت داری.این پسره هم معلومه میخواد مخت کنه.حتما از تو مجازی با هم اشنا شدین؟نکن اینکارووو.من دارم بت میگم ته مجازی هیجی نیست تجربشو دارممم.😂😂

بیشتر ببینید