2777
2789

امسال فقط و فقط باید از ی نفر تشکر کنم(شایدم دو نفر) 

اول از کسی که عشق به کتابو به من هدیه کرد و دوم از خود کتاب. مهم نیست چی باشی و کی باشی. تو همیشه باعث افتخارمی، توی هر جمعی وقتی حرف تو باشه باعث افتخار و اعتماد به نفسم میشی، تو دوست تنهایی منی. تو کسی هستی که بیشتر از هرر کسی به من هر چیزی رو یاد داد، تو بهترین بحث دنیایی. تو منو از اتاق خواب کوچولوم میبری به تمام ابعاد و جهان ها به سبک خودت. تو منو همون روزی مجذوب کردی که توی هفت سالگی از وسط مهمونی پاشدم تا برم توی راه پله ها و توی سکوت به حرفات گوش بدم و اجازه بدم اولین داستان هاتو برام تعریف کنی. تو منو از ترس و افسردگی و اشک ها نجات دادی، اینکه هر کسی بخواد به من هدیه بده و یت بخواد خوشحالم کنه اولین گزینش کتابه و اینکه هر کی از من کادو میگیره مطمئنه کادوش چیه و اینکه اعتیادم تویی باعث افتخارمه. ماچ بهت. سال گذشته رو با کاثیا تموم کردم و سال جدیدو با ی کتاب جدید شروع کردم به امید اگاهی و فهمیدن. 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بیشتر ببینید