2777
2789
عنوان

کیا مشغول شب زنده داری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من تا الان بیدارم عزیزم و دعا کردم و سالای قبل معمولا بیدار میموندم و مسجد میرفتیم الان یه موضوعی هست که بخاطرش متاسفانه امشب نمیتونم بیدار بمونم ولی ان شاءالله خدا جون دعا هامون و قبول کنه و خودش با لطفش بپذیره  اللهم عجل لولیک الفرج 🤍🤲 ان شاءالله همه حاجت روا بشین دوستای گلم 🤍

خدایا خودمو به تو سپردم.

التماس دعا گلم

چشم 

منم دعا کن🥲🤍

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

امسال بدلیلی خدا قسمت نکرد برم احیا، نشستم پای تلویزیون، شبکه ۳ حاج حسین انصاریان

خب عزیزم داری شب زنده داری میکنی دیگه

قبولت باشه

مام تو خونه ایم

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

التماس دعا

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل] (۱)

إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)

إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾
مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده‏ اند (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
بیشتر ببینید
دعا کن امسال ازدواج کنم🤍

آمین

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
بیشتر ببینید