2777
2789
عنوان

امروز داداشم زنگ زد برا تبریک عید گف شماره کارت بفرس

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 27 پست

داداشم امشب با کارت خودش کلی برام لباس خرید ولی همه پولو پسش دادم تازه رفته سر کار دلم نیومد خرج کنه

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست خانومشه همه چی کارت و اینا

عزیزم شماره کارت بفرست بعد از اینکه برات واریز کرد یه دعای قشنگ بکن

منم به خواهر شوهرام زنگ زدم شماره کارت ندادن 

خب من میخواستم احترام بذارم و به موقع عیدی بدم

ولی بعضیا خودشون و لایق احترام نمیدونن

داداشم امشب با کارت خودش کلی برام لباس خرید ولی همه پولو پسش دادم تازه رفته سر کار دلم نیومد خرج کنه

دقیقا منم ی جوری شدم میگم خرج خانواده کنه. نکنه زنش دلش نخواد ی موقع

😐😐😐

دقیقا منم ی جوری شدم میگم خرج خانواده کنه. نکنه زنش دلش نخواد ی موقع

آخی عزیزم خوب حالا اگه باز اشاره ریزی کردن زود بفرست دیگه دو‌دل نشو😂

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

عزیزم شماره کارت بفرست بعد از اینکه برات واریز کرد یه دعای قشنگ بکنمنم به خواهر شوهرام زنگ زدم شماره ...

اینطور نگو شاید روشون نیست یه پیام یاد اوری بفرست 

منم مادرشوهرم بم گفت شماره کارت بفرست خجالت کشیدم بفرستم چند ساعت بعدش پیام داد دوباره بعد فرستادم براش

عزیزم شماره کارت بفرست بعد از اینکه برات واریز کرد یه دعای قشنگ بکنمنم به خواهر شوهرام زنگ زدم شماره ...

این حرفت که بعضیا خودشونو لایق احترام نمیدونن واقعا نامردیه 

خیلی از خواهرا راضی نیستن داداششون تو سختی بیفته یا خدایی نکرده از زنشون بزنه برا کادو اونا 

اونام احتمالا گفتن اون پول برا شما و بچه هات خرج بشه بهتره 

خواهر جماعت همیشه دلسوز برادرشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این حرفت که بعضیا خودشونو لایق احترام نمیدونن واقعا نامردیه خیلی از خواهرا راضی نیستن داداششون تو سخ ...

منم باشم دلم نمیاد

بعضی وقتا در حق خانواده پسر خیلی ظلم میشه، ما هم ادمیم با تموم خوب و بدمون 

منصف باشیم ای کاش

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
منم باشم دلم نمیادبعضی وقتا در حق خانواده پسر خیلی ظلم میشه، ما هم ادمیم با تموم خوب و بدمون منصف با ...

اره منم برادر دارم ازدواج نکرده بچس ولی خودمو جا اونا گذاشتم دیدم کی از عیدی بدش میاد اونا به فکر داداششونن وگرنه همه برا خودشون ارزش قائل هستن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این حرفت که بعضیا خودشونو لایق احترام نمیدونن واقعا نامردیه خیلی از خواهرا راضی نیستن داداششون تو سخ ...

نه عزیزم اتفاقا اون پولو میخوان

ولی اخلاقشون اینجوریه که من التماس کنم بعد پولو براشون بزنم

بیست ساله دارم باهاشون زندگی میکنم

اگه عیدی نمیخواست همونجا میگفت نمیخوام

ی سال دستمون خالی بود آبرو و حیثیت برامون نذاشتن