گوجه_سبز_سایت مدیر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 3655 عنوان امروز داداشم زنگ زد برا تبریک عید گف شماره کارت بفرس | مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 27 پست برات عیدی بزنم بفرستم برا خانومش ب شوخی و خنده گرفتم گفتم اگ خانومت میزنه از خودش باشه آخرم گفتم باشه ولی بعد نفرستادم گفتم ی وقت ناراحت نشده زنداداشم حالا منتظرم اگ زنداداشم گف چرا نفرستاذی میفرستم اگ نگف نه. اینم بگم رابطم با زنداداشم مث خواهره ولی بازم ی جوری شدم 😐😐😐 1404/01/02 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_سبز_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 3655 اگه نفرستی شاید خانومش بگه عیدی هم میدیم ناز میکنی نه بابا میشناسع کامل منو منتظرم ی بارم بگه بعد بفرستم🤦♀️😂😂 😐😐😐
darya__ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 749 داداشم امشب با کارت خودش کلی برام لباس خرید ولی همه پولو پسش دادم تازه رفته سر کار دلم نیومد خرج کنه دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*
ناناشا عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 18246 ۷ساعت فاصلمونه ها🫠 آهان به این حجم از خوش شانسی رسیدم که اگر یه نیزه از آسمون بیافته پایین صاف میره توی ماتحتم😐😐😬
گوجه_سبز_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 3655 وا باید همونجا بهش میگفتی برای چی برای اون بفرستم گف کارت دست اونه 😐😐😐
94mamanefaraz عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4554 دست خانومشه همه چی کارت و اینا عزیزم شماره کارت بفرست بعد از اینکه برات واریز کرد یه دعای قشنگ بکنمنم به خواهر شوهرام زنگ زدم شماره کارت ندادن خب من میخواستم احترام بذارم و به موقع عیدی بدمولی بعضیا خودشون و لایق احترام نمیدونن
گوجه_سبز_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 3655 داداشم امشب با کارت خودش کلی برام لباس خرید ولی همه پولو پسش دادم تازه رفته سر کار دلم نیومد خرج کنه دقیقا منم ی جوری شدم میگم خرج خانواده کنه. نکنه زنش دلش نخواد ی موقع 😐😐😐
دلیناآ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 7149 بفرست عزیزم عیدیه دیگه به نظرم نفرستادنش زشته میگن داری ناز میکنی فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 و خدا معجزه میکند !🌱💛
darya__ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 749 دقیقا منم ی جوری شدم میگم خرج خانواده کنه. نکنه زنش دلش نخواد ی موقع آخی عزیزم خوب حالا اگه باز اشاره ریزی کردن زود بفرست دیگه دودل نشو😂 دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*
بانویaآفتابی عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 5483 عزیزم شماره کارت بفرست بعد از اینکه برات واریز کرد یه دعای قشنگ بکنمنم به خواهر شوهرام زنگ زدم شماره ... اینطور نگو شاید روشون نیست یه پیام یاد اوری بفرست منم مادرشوهرم بم گفت شماره کارت بفرست خجالت کشیدم بفرستم چند ساعت بعدش پیام داد دوباره بعد فرستادم براش
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 19691 عزیزم شماره کارت بفرست بعد از اینکه برات واریز کرد یه دعای قشنگ بکنمنم به خواهر شوهرام زنگ زدم شماره ... این حرفت که بعضیا خودشونو لایق احترام نمیدونن واقعا نامردیه خیلی از خواهرا راضی نیستن داداششون تو سختی بیفته یا خدایی نکرده از زنشون بزنه برا کادو اونا اونام احتمالا گفتن اون پول برا شما و بچه هات خرج بشه بهتره خواهر جماعت همیشه دلسوز برادرشه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
حال_خوب_هم_باشیم عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2469 این حرفت که بعضیا خودشونو لایق احترام نمیدونن واقعا نامردیه خیلی از خواهرا راضی نیستن داداششون تو سخ ... منم باشم دلم نمیادبعضی وقتا در حق خانواده پسر خیلی ظلم میشه، ما هم ادمیم با تموم خوب و بدمون منصف باشیم ای کاش تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 19691 منم باشم دلم نمیادبعضی وقتا در حق خانواده پسر خیلی ظلم میشه، ما هم ادمیم با تموم خوب و بدمون منصف با ... اره منم برادر دارم ازدواج نکرده بچس ولی خودمو جا اونا گذاشتم دیدم کی از عیدی بدش میاد اونا به فکر داداششونن وگرنه همه برا خودشون ارزش قائل هستن 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
94mamanefaraz عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4554 این حرفت که بعضیا خودشونو لایق احترام نمیدونن واقعا نامردیه خیلی از خواهرا راضی نیستن داداششون تو سخ ... نه عزیزم اتفاقا اون پولو میخوانولی اخلاقشون اینجوریه که من التماس کنم بعد پولو براشون بزنمبیست ساله دارم باهاشون زندگی میکنماگه عیدی نمیخواست همونجا میگفت نمیخوامی سال دستمون خالی بود آبرو و حیثیت برامون نذاشتن