2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوز کم بگیر روزی بخور یهتر 

ولی قرص اهن تنها نخور

قرص اهن غروب بخور

ویتامین سی هم بگیر

ویتامین دی بگیر

ویتامینا دیگم بگیر

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

چکاب بده،من بدنم خیلی خواب میرفت،سر بارداری که دکتر آسپیرین بهم داد،گفت غلظت خون داری.بعدش دیگه خواب رفتنا تموم شد...فهمیدم بخاطر غلظت خون بوده،ا،ه شمام اینطور باشی،آهن بخوری ممکنه نتیجه عکس داشته باشه

اول آزمایش خون بده ببین آهن، ویتامین B12 و D بدنت کمه یا نه.

غذاهای آهن‌دار مثل گوشت قرمز، اسفناج و عدس بخور.ویتامین C مثل آب پرتقال همراه غذا بخور تا آهن بهتر جذب بشه.

پزشک سایتم🩺

ما که یسره قرص واهن وگوشت میخوریم بازم بی جونیم و بدنمون خواب میره نمیدونم ازچیه انگار لین قدیم جذب نمیشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

میتونی بری ازمایش بدی ک ببینن واقعا کم خونی 

زیر چشات گوده مدفوعت کم رنگخ داخل پلکت بجای قرمز صورتی کم رنگه

اگ اره برو بگیر و ی دونه بگیر ک ویتامینهای b و اسید فولیک و و ویتامین سی هم داشته باشه ک تاثیرش بهتر باشه و یبوستم نگیری

مقدارش رو با رنگ مدفوعت یا گودی زیر چشمت تنظیم کن  من اینکار رو میکنم

فلوکسان من داشتم خوب بود همه اینارم یادمه داشت.

ی جور کن که اهنی ک در ماه دریافت میکنی حدود ۸۰ ، ۹۰میلی گرم بشه ، برای فلوکسان سه چهارتاش فک کنم بسه در ماه البته برای کسی ک عادیه این مقدار ، باید یا بری دکتر بنظرم یا از رو نشانه های بدنت تنظیم کنی ک گفتم در بالا

از دکتر دارو ساز داروخونه هم میتونی بپرسی موفق باشی 💙