2777
2789
عنوان

برادرشوهر حسود

87 بازدید | 4 پست

درود دوستان،من یه برادرشوهر ۲۰ و خورده ای سال مجرد دارم،با ما و دوستا و فامیلای من که میریم بیرون خودشو جا کرده و میاد هردفعه هم خواهرشوهرم( از من ۱۱ سال کوچکتره مجرده)رو باخودش میاره و هرکار می‌کنم میره به خواهرش میگه که توهم سریع انجام بده،دائم منو چک میکنه که طلا نداشته باشم و لباس چی خریدیم و کجا رفتیم خودش حتی از خواهرخودمم آمار مارو نامحسوس میگیره،خیلی مقایسه میکنه ،خودش خیلی ولخرجه که ما اصلا کاری نداریم،خیلی فضوله الانم با دوستامون میخوایم بریم مسافرت این دوتا هم میخوان بیان منم به شوهرم نمیتونم حرفی بزنم لطفا بگید چکار کنم؟خسته شدم دیگه

یکی دوبار ک باهات حرف زد سرسنگین جوابشو بده زیاد باهاش بگو بخند نکن ..باد کن

باور کن حرف خاصی باهاش نمیزنم دیروز عید دیدنی خونه ماپرشوهرم بودم نگاهم به تی‌وی بود اینم کنارم‌رو مبل بود یواش آستین لباسم(گشاد بود) زد کنار و به ساعت و دستبندم نگاه می‌کرد منم دستمو کشیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن حرف خاصی باهاش نمیزنم دیروز عید دیدنی خونه ماپرشوهرم بودم نگاهم به تی‌وی بود اینم کنارم‌رو م ...

چقد پرو ایندفه بهت دست زد اخم کن داد بزن ب شوهرت بگو ب داداشش بگه حرمتارو حفظ کنه بچه که نیست