2777
2789
عنوان

مقبره شهید عزیز پلارک کسی رفته⁉️

161 بازدید | 9 پست

آخ که چقد دوست دارم برم

میگن همیشه خیس گلابه وهمیشه بوی خوب میده

یه خانمی میگفت من یه بار رفتم ازش حاجت خواستم وواسطه قرارش دادم میگن غسل الملائکه س...

اون خانم میگفت برای صحتش من همش چفیه شوهرمو  روی قبرمیکشیدم بازم نمناک میشده وهمش بوی گلاب می‌داده...

میگفت خیلی سر مزارش شلوغه وامکان اینکه کسی گلاب بزنه نیست میگفت نهایت کسیم بخواد گلاب بزنه نیمه شب بیاد خشک میشه ولی من سه ساعت سر مزارش بودم و دعا خوندم وفلان همش خیس خیس گلاب میگفت من چفیه ی شوهرمو میکشیدم بازم ازش نم گلاب میومده🥺🥺

من کرمانشاهم خیلی دوست دارم برم😭

کاش کرمانشاه بود مقبره ش

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما رفتیم 

حس خوبی به آدم دست میده 

اونجا همیشه چند نفری هستن هیچوقت خلوت نیست که بگی کسی آب یا گلاب ریخته 

مزار همیشه یه خنکی و رطوبت داره 

البته اونجوری نیست که گلاب ازش بزنه بیرون

همیشه جوریه انگار تازه شسته شده

منم کرمانشاهم بله رفتم قبرشون خیس و عطر و بوی گلاب از لحظه ای که وارد قطعه ۲۶ میشی حس میشه 

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙a💙

بیشتر ببینید

مگه قبرش کجاست؟

اعتراف میکنم که به نام کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه یه موقع باهات گرم گرفتم احیانا هم مرد بودی به خودت نگیر چون منظوری ندارم.                                                                      کاربری ترکیده از سال ۱۴۰۰

بیشتر ببینید
تهران

عه منم که تهران نیستم🙁

اعتراف میکنم که به نام کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه یه موقع باهات گرم گرفتم احیانا هم مرد بودی به خودت نگیر چون منظوری ندارم.                                                                      کاربری ترکیده از سال ۱۴۰۰

بیشتر ببینید