2777
2789

یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم 11 ماهه عروسی کردم.دو ساله و دو ماهه  کلا عروس این خانواده شدم . سال اول عیدی رفتم خونشون هیچی بهم ندادن ، فقط لباس و آجیل و میوه و این چیزا که به همسرم رفته بودیم گزینه بودیم رو دادیم بهشون آوردن خونمون برام . سال دوم عیدی هم هیچی نیوردن . سال سوم که امسال هست یه من 100 هزارتومن عیدی دادن . (اینم بگم همسرم خداروشکر خیلی با من دست و دلبازه خودش هر چی  بخام برام میگیره که تو دلم نمونه ) ولی مادر شوهر پدر شوهرم خیلی سفت هستن . اصلا اینا هیچی .از اون طرف توقع دارن ما به سه تا دختراش عیدی بدیم (همسرم تک پسره با سه تا خواهر ). دو تا خواهر شوهرم ازدواج کردن یکی مجرده. اون دو  تا هم تو این سه تا عید هیچی بهم عیدی ندادن با اینکه تازه عروس بودم.

شما جای من بودید بهشون عیدی میدادید؟

چکار می‌کردید ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲 🥲 

متاهل و متعهد💍♥️

همون ۱۰۰هزار بده

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ترکن رسمشونه شاید ما هم ترکیم رسم داریم پسر برای خواهرش کادو ببره دایی من به غیر از مامانم برای منم میاره عیدی ولی برای عروسامون هم می‌بریم ما هرسال ولی خانواده شوهر من رسم ندارن برای عروس فقط برای مادر و خوهراش با مامانم میبریم

عزیزم شما عیدی بدید به خواهر ها مطمئن باش برکت به مالتون میفته،،خوشحال کردن خواهر خیلی حس خوبی داره ،،به این توجه نکن که مادرشوهرت عیدی نمیده تو یک سری از خانواده ها رسم نیس به عروس عیدی بدن،،دلتو بزرگ کن خدا عوضشو بهت میده مطمئن باش❤️

به نظرم مخ شوهرتو بزن با چرب زبونی که به هیچ کدوم عیدی نده یا اگه قبول نکرد حداقل فقط به مجرده همه این گله ها رو بهش بکن و بگو که خانواده ش بهت ارزش نمیدن و تو در مقابل چقدر به خاطر شوهرت بهشون احترام گذاشتی و این اشتباهه و تو دیگه نمیخوای اینطوری ادامه پیدا کنه چون به خودت ارزش قائلی