2777
2789
عنوان

شما هم مامانتون از این کارا میکنند

524 بازدید | 26 پست

مامان من راست می‌ره چپ می‌ره 

گیر میده 

نماز میخونم میگه کارت شده نماز خوندن 

خلاصه بگم برای هر چیزی یه چیزی میگه 

منم دیگه عصابم نمیکشه 

جواب شو میدم 

امروز گفت برینم دهنت 

منم گفتم برین دهن مادرت 😑

روز قبل عید هم بهم حمله کرد دستمو زخم کرد 😒چرا ؟

چون برای خاله هام شیرینی درست کرده بود 

ناله میکرد 

به من و بابام گیر میداد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ماکان من فرشته اس،میشه یه صلوات واسه سلامتی و بودنش بفرستید؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
ماکان من فرشته اس،میشه یه صلوات واسه سلامتی و بودنش بفرستید؟

م

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

افسردگی ای چیزی نداره ؟ چون ننه ی منم همینه فرستادمش بره مسافرت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
منم عصابم نمی‌کشه

عزیزم تو جوونی ، تو چرا؟ 

سازش ، صبر ، ابنها هم توی مجردیت به درد مبخوره هم توی زندگی متاهلیت ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱