2777
2789

بچها همش گیج میزنم تو مهمونی مخصوصا ینفر ازم یسوالی میپرسه مث اسکلا فقط نگاش میکنم نمیدونم چی جوابشو بدم همش تو خودم هستم اصلااااا تمرکز ندارم خیلی حواس پرت هستم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اول از درون آرامشت رو پیدا کن.اروم که باشی بقیه چیزا درست می شه

چجوری اخه😭یه مشکلی دارم همش خوره مغزم شده همشششش دارم بهش فک میکنم میگم اگه حل نشه چی اگه دلم بشکنه چی همش اینارو تکرار میکنم تو ذهنم 

میفهممت همش به خاطر استرسیه که اون لحظه داری وقتی جمله طرفو می‌شنوی حس می‌کنی این کلمه هارو واسه اولین بار داری می‌شنوی اصلا متوجه نمیشی 

منم همینطوری ام 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

عه منم دقیقا توام .

من خب خیلی ذهنم درگیره خانواده دربوداغونم اونور کشور خودم اینور بچه داری 

بعد مثلا میرم دکتر یادم میره چی گف اصن یا منشی حرف میزنه میگم میشه دوباره بگین یبار یکی بهم توپید ک خانم چته همین الان گفتم خرد شدم تو جمع

عه منم دقیقا توام .من خب خیلی ذهنم درگیره خانواده دربوداغونم اونور کشور خودم اینور بچه داری بعد مثلا ...

اینم بگم من اصلا ادم نمیبینم جدیدا خیلی کم با ادما مراوده دارم شایدبخاطر اینم باشه