2777
2789

قهر بودیم باهم سر یه سری جریانات ، زایمان کردم نیامد الان دخترم ۸ ماهشه، چند وقت پیش اومد خونم واسه اولین بار منم دخترم مریض بود تب و اسهال شدید داشت خلاصه که درگیر بودم باید مهمون داری ام میکردم ، یه ذره کمکم نکرد اینم بگم به شدت جوان و سرحاله، سفره تو خونه چند ساعت می موند همین طوری می نشست نگاه میکرد ، ۵ ساعت هم فاصله داریم باهم دیگه ، و اینکه امسال شوهرم دستش تنگ بود هیچی برام لباس نگرفت لباس های قبلمم اصلا مناسب نیستن همشون پاره ان، با دخترمم سخته برم بمونم اونجا ، شما جای من باشید میرید ؟

خیر

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه نمیتونی تحملش کنی نرو زندگیو برا خودت و دخترت تلخ نکن

بیشتر واسه خودم سخته چون پیش جاری و خواهر شوهرم خجالت میکشم بخدا حتی یه تیشرت مناسب ندارم ۵ ساعت هم فاصله دخترم خیلی اذیت می‌کنه

بیشتر واسه خودم سخته چون پیش جاری و خواهر شوهرم خجالت میکشم بخدا حتی یه تیشرت مناسب ندارم ۵ ساعت هم ...

وقتی بچه هشت ماهه بود نیومده توم نرو 

مادر بزرگ من برای تولد خواهرم وقتی سه ماهش بود اومد مامانم باش اوکی شد ولی من هنوز نه جای مامانم از دستش ناراحتم 😅🥲

با بچه کوچیک سخته این همه راه

هم بچه اذیت میشه هم خودت

واسه کسی بمیر که واست تب کنه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
اگه خونه ی مادرم میرم قطعا خونه ی مادرشوهرمم میرم اینکه تو خونم بهم کمک نکرد برای شخص من دلیل نمیشه ...

کمک کردنه مهم نیست ، ۵رساعت فاصله با بچه اذیتم و اینکه لباس مناسب هم ندارم ، خونه مادر خودم مثل هتل می مونه واسم کمکم واقن دخترمو نگه می‌داره کار خونه ام نمیزاره انجام بدم

بیشتر واسه خودم سخته چون پیش جاری و خواهر شوهرم خجالت میکشم بخدا حتی یه تیشرت مناسب ندارم ۵ ساعت هم ...

بهانه بچه ت بیار و نرو 

تا سال بعدم خدابزرگه ایشاله دست و بالت باز میشه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

دقیقا همین طوره ، غذای جدا باید براش درست کنم ، دخترمم خیلی نق نقو بهانه گیره

خب چرا میخوای براش غذا درست کنی؟؟برو اونجا مثل خودش رفتار کن فقط بخور غذا هم برات درست نکرد پاشو فقط برای خودت درست کن ظرفم نشور مثل خودش که میومد می‌خورد دست به ظرف نمیزد