2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه خودمونی بگم لطفا واسه خودم و خانوادم و اون چیزایی که بین من و خدا هست دعا کنید تا خدا جوابمو بده؟🙏🌺🥺🍀☘️

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

پشت کنکوری ام 

خیلی دانش اموز درسخونی بودم اما افسردگی گرفتم داره اینده ام به باد میره

دعا کنید برام دلم شکسته از حرفا و طعنه هایی که حتی از مادر خودم شنیدم

معجز برای خدا کاری نداره اما زندگی منو زیر و رو میکنه

خواهش میکنم منو دعا کنید

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

دعا کنید خدا معجزه کنه همسرم برگرده طلاق نگیریم فقط ی معجزه میتونه مشکل منو حل کنه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

پشت کنکوری ام خیلی دانش اموز درسخونی بودم اما افسردگی گرفتم داره اینده ام به باد میرهدعا کنید برام د ...

چقدر شبیه منی🥲

ایشالا حال دلت خوب شه خدا کمکت بده🤲

خانما التماس دعا از همتون.باردارم و یه مشکل دارم که شبو روزم گریه اس دلم له حال این بچه میسوزه خیلی ...

برات قدر میخونم 

برام دعا کن همسرم برگرده طلاق نگیریم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

پشت کنکوری ام خیلی دانش اموز درسخونی بودم اما افسردگی گرفتم داره اینده ام به باد میرهدعا کنید برام د ...

برا منم همچین شده ،، احساس می کنم انقدر تنهام که حتی خدا هم نگامون نمی کنه