2777
2789

سلامتی  شوهرم بچه هامون وخانواده هامون  ازدواج خوب خواهرم بزودی و سالم بدنیا اومدن بچه م وعاقبت بخیری بچه هام 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم برات میخونم واسه منم بخون

مرسی عزیزم 

چشم میخونم برات 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

@مامانبزرگپانیذ @حنای_من @اعتصامی دوستان گلم امشب به یادتونم ان شالله حاجت روا بشید الهی آمین

سال نومبارک 

عزیز دلی خدابراتون خوش بخواد ودرسال جدید همیشه وهمه وقت به آرزوهات برسی وحاجت رواباشی 

فرانک عزیز به سال همسرم کم کم دارم نزدیک میشم حالم خیلی خرابه وداغونم 😢

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سال نومبارک عزیز دلی خدابراتون خوش بخواد ودرسال جدید همیشه وهمه وقت به آرزوهات برسی وحاجت رواباشی فر ...

سلام مادر جون سال نو شما هم مبارک باشه قبول باشه نماز روزه هاتون،الهی بگردم خدا رحمتشون کنه ان شالله با امام حسین محشور بش الهی آمین،قربونتون بشم ان شالله خدا بهتون صبر بده 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سلام مادر جون سال نو شما هم مبارک باشه قبول باشه نماز روزه هاتون،الهی بگردم خدا رحمتشون کنه ان شالله ...

سلام به روی ماهت 

خدابیآمرزه پدرومادرت را......

ان شاءالله خوشبخت وعاقبت بخیرباشی ......الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام به روی ماهت خدابیآمرزه پدرومادرت را......ان شاءالله خوشبخت وعاقبت بخیرباشی ......الهی آمین

فداتون بشم خیلی عزیزین برام ممنون از دعای خیرتون ان شالله شما هم حاجت روا بشین الهی آمین❤️❤️❤️

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید