2777
2789
واااای. منم ماساژور و بندانداز و کلی بدلیجات به درد نخورم گرفتم🤣 الان پستها رو میخونم آرامش میگیرم ...

اره هیچ کدوم به درد نمی خورن.لیزر هم بدتر.همون موم از همه چیز بهتره.بدلیجات هم به خدا پولاشو جمع کنیم یه تکه کوچک طلا هم باش بخریم بهتر از بدلیجاته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پلی استیشن برای پسرم گرفتم مزخرف، 

سرخ کن با روغن مزخرف

ماشین ظرفشویی، که باید دو برابر زحمت بکشی و مراقبت مبخاد و قرص و لوازمش هم گرووون شده اصلن نمیصرفه، تخت برای پسرم که نمیخابه و عشق روی زمین خابیدنه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
یه پیج دوستم داره یاد میده چیا داخلش بپزی چجوری بپزی که خشک نشه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم میشه دا ...

عالیه،پشیمون نمیشی بخر عزیز🌱

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

میتونی شیشه هاشو بدی عینک سازی به همون رنگ طبی شماره چشمت میزنه برات

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
آلزوم فیزیکی چیه ؟

خواننده ها برای اینکه فروش و کلا رکوردشون توی جدول و چارت جهانی بره بالا هم آلبوم فیزیکی میدن هم آهنگا رو منتشر میکنن

اون دومی رو میتونیم دانلود کنیم از نت و اینا یا از اسپاتیفای گوش بدیم

فیزیکی میشه شامل یه سری چیز میز اضافی مثلا عکسای خودشون، سی دی، بروشور یا بعضیا یه چیزی دارن شبیه مجله که بهش فتوبوک میگن پر از عکسای خودشونه برای اون آلبوم

با متن خود آهنگا 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد