2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پیجشو میگی گلی ممنونت میشم

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
یک وقتی عشق ماشین بودم الان انگار سنم هم رفته بالا کلا علاقه مو از دست دادم

منم حس میکنم هر چی سنم میره بالا نسبت به چیزایی که براشون خیلی اشتیاق داشتم با اینکه هیچوقت تجربشون نکردم بی تفاوت شدم ولی نمیدونم دلیلش چیه

منم دوسال پيش مانتو عیدمو گرفتم و اومدم خونه و ازچشم افتاد دیگه نپوشیدم امسالم احساس میکنم زیاد به د ...

انقد دلم میسوزه مانتو با همین قیمت چقد قشنگتر وجود داشت ولی این چی بود آخه انقد پول براش دادیم.

شوهرم میگه بپوش مگه چشه 

اصلا نمیتونم بهش فکر کنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
انقد دلم میسوزه مانتو با همین قیمت چقد قشنگتر وجود داشت ولی این چی بود آخه انقد پول براش دادیم.شوهرم ...

من امسالی رو تصمیم گرفتم بپوشم بره چون واقعا دلم میسوزه ارزونم نخریدم تقریبا ۳ تومن شد

ولی اون قبلی رو هر کاری کردم نتونستم بپوشم 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
ما هم بند انداز برقی دستگاه شمع ذوب کن که توی ارایشگاه هست دستگاه درما استار که سنگ پا و ماساژور و ...

واااای. منم ماساژور و بندانداز و کلی بدلیجات به درد نخورم گرفتم🤣 الان پستها رو میخونم آرامش میگیرم که فقط من نیستم که خریدای بیخودی کردم. همسرم میگفت دستگاه لیزر خانگی هم اومده. گفتم عمرا" حرفشو نزن

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
انقد دلم میسوزه مانتو با همین قیمت چقد قشنگتر وجود داشت ولی این چی بود آخه انقد پول براش دادیم.شوهرم ...

من یه چیزی دلمو میزنه و پشیمون میشم میخوام نپوشم

تو خیابون و دور و اطراف نگاه میکنم میبینم مردم چی پوشیدن بعد میگم ازاینا که بدتر نیست بعد میام میپوشم میره

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
من یه چیزی دلمو میزنه و پشیمون میشم میخوام نپوشمتو خیابون و دور و اطراف نگاه میکنم میبینم مردم چی پو ...

اتفاقا از روزی که خریدم همش دارم دنبال یکی میگردم حداقل شبیه اینو پوشیده باشه، نبود که نبود😐

اللّهم عجّل لولیک الفرج
غذاساز عالیعزندگی من به دو قسمت قبل وبعد خرید غذاساز تقسیم شده😆

ما خانمها خیلی عجیبیم. مثلا" من ظرفشویی و ماکروفر زیاد استفاده میکنم، اونوقت یه سری خانمها میگن جفتش بیخوده. غذا ساز هم راستش یکی دوبار باهاش پیاز خواستم ریز کنم، پیازا رو له کرد. یه چک زدم درگوشش، پرتش کردم انباری. من رو ترغیب کردی برم ازش معذرت بخوام

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸