2777
2789
چیا توش می پزید؟ مثلا کیک و پیتزا و مرغ و گدشت می پزه؟ من شنیدم مغزپخت نمیشه فقط روش سرخ میشه یا سیب ...

لیمو با میوه خشک میکنم 

سبزی خشک میکنم چون تمیز تر از بیرون و خیالم راحته 

کیک و مرغ و پاپ کورن یا برنج سیب زمینی سرخ میکنم 

پیتزا و ماهی و اینا هم خوب  میپزه 

اما من گوشت نزاشتم تا حالا چون میترسم خوب نپزه و باعث بیماری بشه 

میشه بگی بدیش چیه

جارو گرد هست گلم 

خونه مستطیل نمیتونه گوشه های خونه رو جارو کنه 

برای من از بهترین هاش هست و ۶۰ تومن خریدم اما متاسفانه بعد چندبار جارو باید خودتم جارو کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کت دامن لی 5 سال پیش خریدم حتی یه بارم نپوشیدم 

گرچه خوشگل و جنس خوب و البته گرون بود ولی اصلا استایل من نبود 

بقیه چیزا تقریبا هر چی میخرم عاشقشم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اشتباه میکنی خب چراشرایط بدترشه پول خودت بوده به بقیه چه چرا بهت حرف میزنن ینی متلک میگن که پولتو حی ...

نه جانم کاش حرف پول بود تهمت های سنگین شرافتی به خودم و همسرم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

واقعا که چه کاریه کردی من میگم اعتماد بنفس ندارم توکه شدیدتری. وسیله داری استفاده کن کیفشو ببر ی اعت ...

دخترم انگار سن میره بالا آدم حساس تر میشه و تحملش کمتر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کلاه‌گیس گرفتم ۲ونیم میلیون 

یه بارم استفاده نکردم 

اکبند مونده 😕

شما فحش نده خودم همه چی گفتم به خودم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
وایی چرا خب استفاده کننن

گفتم به دوستان 

از دیشب دارم توضیح میدم نمیدونستم پربازدید میشه والا نمیگفتم 🤣🤣🤣🤣

تا چندسال پیش مانتوشلوار تی شرت وشلوار خونگی میخریدم مینداختم اونجا چون بعدش دوست نداشتم ولی دیگه سه سالی هست محافظه کارشدم و سخت خریدمیکنم کلا قبلنا کلاس زیادمیرفتم پول خرج خنزل پنزل میکردم دیگه الان نه اخه تورمم زیاده بعدش هی حرص میخورم

گفتم به دوستان از دیشب دارم توضیح میدم نمیدونستم پربازدید میشه والا نمیگفتم 🤣🤣🤣🤣

من تازه اومدم باشه پس شرمنده سوالم رو پس میگیرم 🙂😐🤌🤣🤣🤣

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️