2777
2789
سبزی خرد کن بزرگ یبارم استفاده نکردم مزخرف

ماداریم خیلی خوبه ک یبار سبزی اماده گرفتم توش موبود اما این دستگاه خودم قشنگ چک میکنم توش مونباشه هرچی بخوام ترکیب سبزی میریزم استفاده کن حتما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

چرا استفاده نمیکنی؟ 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

وا چراخب عجب ادمای مزخرفی دور وبرتن باهاشون رفت وامدداری؟بشون محل نذار چقدرتنگ نظر

افراد نزدیک هستند والا ...

خیلی حسادت میکنن به خدا چیزی هم نیست مال خداست در نهایت نه برای من

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا استفاده نمیکنی؟

🙃🙃🙃

توضیح دادم اینقدر بهمون حرف زدن کلی

من نمیدونستم تاپیک پربازدید میشه فکر کنم صد بار این سوال رو جواب دادم از دیشب 😅🤣😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

🙃🙃🙃توضیح دادم اینقدر بهمون حرف زدن کلیمن نمیدونستم تاپیک پربازدید میشه فکر کنم صد بار این سوال رو ...

منم داشتم یه همین فک میکردم که بنده خدا چندبار باید جواب بده🤣 ولی صفحات جلوتر خوندم متوجه شدم عزیزم. چون منم از ترس رانندگی سوار نمیشم

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

نه جان دل حتی پولی که دادم رو دادیم گرفتیم تو اوج قیمت هنوز پرنکرده همون پارسال طلا گرفته بودم الان ...

واحرف براچی مگ ازجیب اونا خریدی چرا اجازه میدی همچین حسی بهتون بدن ماشین که خیلی عالیه و کاربردی بعدم به بفیه چه شما چی داری چی نداری چی فروختی خریدی جوابشون بده بگو صاحب اختیارپولمم دلم میخاد اتیش بزنم به شما چه عجیب بود براخرید ماشین بهتون حرف زدن

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
بیشتر ببینید
منم داشتم یه همین فک میکردم که بنده خدا چندبار باید جواب بده🤣 ولی صفحات جلوتر خوندم متوجه شدم عزیزم ...

اشکال نداره 🌱❤️🥰😍

سعی کردم همه رو جواب بدم احساس مسئولیتم بالاست در این موارد 😅🤣🙃😄

اون وقت میخواستم بخوابم تا ۲/۵ بیدار موندم گپ زدیم با دوستان 

صبح هم اهل خونه از ۸ بیدار شدن اومدم سایت دیدم ۲۰ تا ریپلای دارم حداقل نشستم تا جایی که می‌شد جواب دادم

واحرف براچی مگ ازجیب اونا خریدی چرا اجازه میدی همچین حسی بهتون بدن ماشین که خیلی عالیه و کاربردی بعد ...

من اصولا جواب کسی رو نمیدم چون بدتر میشه شرایط متاسفانه فقط خودخوری میکنم

موهامو آفرو کردم انقدر بد بود حتی ۱ هفته هم نشد نگهش دارم نزدیک ۵ تومنم هزینه کردم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰