2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۳ تومن پارسال لب تاب خریدم که اصلا لازمم نشد و آخرش فروختمش ، ۲ تومن ادکلن که بوش پنج دقیقه هم موندگاری نداشت ،یه مانتو سوزن دوزی مخمل!!!!! ۴۵۰۰ که کلا سه بار پوشیدمش ، هربار میرم بیرون نمیدونم چرا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم شال نخرم ، جنسشون پلاستیکیه هربار ۴۰۰ تومن میدم شال بدرد نخور .

در عوض بعضی چیزای ارزون و بدرد بخور خریدم که خیلی خوشم اومد

میترسید؟

توضیح دادم نمیدونستم تاپیک پربازدید میشه 🙃🙃🙃 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه بار هم جوگیر شدم تنبک خریدم چند سال پیش ۳ میلیون ، کلاس هم ثبت نام کردم. جلسه اول رفتم استاده بقدری دلم رو زد که دیگه نرفتم. تنبک هم فروختم با ضرر

دوچرخه پارسال خریدم ۱۰ تومن که برم بیرون باهاش کلا یک ساعت بیشتر سوار نشدم بشدت پا درد گرفتم. اونم پولم هدر رفت 

چه جالب! منم مجرد بودم ماشین داشتم. اونوقتا دخترای فامیل هیچ کدوم رانندگی بلد نبودن. ازدواج کردم دیگ ...

هی جوونی کجایی که یادت بخیر ❤️🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بادی اسپلش اکلیلی. میزدم پوستم می‌سوخت.بوی ویفر میداد

روغن آرگان نئودرم گرفتم زدم.کلی ریزش پیدا کردم.متاسفانه.موهام داغون شد.

کلی چیزای آرایشی mnd گرفتم ک خوب نبودن

نگم برات🥴ولخرجی زیاد کردم.بیخیال دیگه اینا برا پارسال بود.

آره منم مینی واش خریدم افتضاح بود. دیوار هم گذاشتم کسی نخرید. انداختم گوشه کابینت

چرا افتضاح بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید