2777
2789
عنوان

دیدن مادرشوهر 🫤

295 بازدید | 24 پست

من همونیم که مادرشوهر ۴۰ شوهرش دعوتم نکرد اذیتهاش تو تاپیکام هست به پیشنهاد بچه های اینحا و مشاورم دست از خوبی زیاد و محبتبیجا برداشتم و حتی وقتی به شهرشونم رفتم به دیدنش نرفتم ، فهمید اونجا بودم و‌ نخاستم ببینمش

این مدت واقعا حال و هوام خیلی بهتر شد . 

دیروز علیرغم میل باطنیم به خواعش همسرم که اومده بود پیشم گوشی رو داد بهم و عیدفطر رو بهشون تبریک گفتم ایشون تمایل به دیدار کردن ( انقد هفت خطه چون رو اسپیکر بود میدونست پسرش داره میشنوه مهربون حرف زد و برای اولین بار گفت دلم برات تنگ شده 😂😂😂 ) شوهرمنم که تک بچه و خنگ برکشت گفت دیدی چقدر عاشقته دیگه باید بیایی دیدنش 🫤🫤

نظرشماها چیه ؟ 

خیلی این مدت ارامش داشتم اون هربار منو دیده خون به جیگر کرده از طرفی‌هم میدونم نمیشه تااخر عمر قهر بود اما میدونم از الان حرفاشو اماده کرده

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو و اصلا از کنار همسرت تکون نخر خاست بره توالت هم همراهش برو جلوی در توالت

فکر خوبیه البته انقد بی ادبه که اخرین بار تو رستوران جلو چشمای همسرم کلی خرفای نامربوط زد بهم ( جالبه اونم میگه نه یادم نیس مامانم اینو کفته باشه یا میگه نهههه مامانم هیچ منظوری ندلشت کلا مادر پسر پررون )

فکر خوبیه البته انقد بی ادبه که اخرین بار تو رستوران جلو چشمای همسرم کلی خرفای نامربوط زد بهم ( جالب ...

بسهمینو یاد اوریکن و نرو 

منم خونهمادرش نرفتمو همسرم هم نیومد منزل مادرم

مادرم گفت تو برو تا اینم بیاد گفتم میخوام صدسال نیاد 

بسهمینو یاد اوریکن و نرو منم خونهمادرش نرفتمو همسرم هم نیومد منزل مادرممادرم گفت تو برو تا اینم بیاد ...

چقدر این مردا ……. 

هرکدوم‌ ب نوعی 

این بار برو چون تقصیر میندازه شوهرت ک مامان من خوبه و تو نمیای... برو ولی سرسنگین باش. یجا بشین و هم ...

اره دقیقا چون صدلی مامانش رو شنید الان اون شد فرشته مهربون و من عروس بده 

همون دیگه. چ ننه وزه ایی داره... کم محلی از صدتا فحش بدتره ولی 👌

وزه برای یه لخظه ش هست فکر کن رفته بودیم رستوران من بخاطر سالخورده بودنش دستم رو بردم سمتش که بگیره از پله نیفته دست منو پس زد بماند زخم زبونهای تلخش که چون من باهمسرم دوست بودم چه تهمتها و توهینهایی که نکرد

وزه برای یه لخظه ش هست فکر کن رفته بودیم رستوران من بخاطر سالخورده بودنش دستم رو بردم سمتش که بگیره ...

اوه اوه... اصلاح میکنم... خیلی عفریته اس... طلبکاره مگه... بی شعور. تو دیگه رفتارتو عوض کنی جمع میکنه خودشو. پیر هاف هافو