2777
2789
صاحبش قابل داره بدون شوخیبی توجه به حرف بقیه استفاده کن حالا که داری ..

بعضی وقتها یک سری حرفها یک جوری سرد میکنه آدم رو که درست شدنی نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توضیح دادم اینقدر حرف زدن بقیه مسخره کردن تهمت توهین و ..کلا از چشمم افتاد هر جا بخوام برم هم اسنپ م ...

بفروشش بره

هرروز نگاهش میکنی یاد خرف مردم میفتی که اذیتت کردن.

هیچی توی دنیا ارزش گرفتن آرامشت رو نداره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب اشتباه میکنی سوارش بشو بزار از حسادت دق کنن با این کارت اونا رو خوشحال میکنی که خب مثلا چیا میگفت ...

به دوستان گفتم که گفتنی نیست ولی از پول خریدش تا پلاکش هر چیزی که فکر کنید گفتن و ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم یدونه امسال گرفتم ۳۰۰.ولی اینقدر گفتن گرون‌گرفتی که حس عذاب وجدان دارم نسبت بهش

من امسال ی دونه خوشم اومد ۴۵۰ پنجاه واقعا می‌ارزید ولی از دست فروش پیدا کردم گرفتم ۲۰۰ تومن همونو😂

ولی خب اون شالی که گرفتم هیچ وقت نیازم نشد ی شب عروسی سر کردم واسه اومدن از آرایشگاه از همین میسوزم 

ولی درکل ۳۰۰ خوبه گردن نگرفتی همون قیمتاس ۵۰۰  

۴۵۰

از کدوم بگم؟؟؟

یه لباس مجلسی خریم دکلته😐من مگه عروسی میرم؟کجارو دارم برم؟اصلا روم نمیشه بپوشمش تنگم شد.

ماکروویو ال جی در صورتی که فر توکار و فر گاز دارم.

سرخ کن با روغن😐😐😐

تردمیل!!!

دیگه ارزون قیمتاشون ولش کن

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

شما خانوم هستین ؟یعنی اسنپ کار می کنین

بله خانم هستم 

نه عزیزم خودم با اسنپ میرم میام 

ماشین رو بعد از پلاک کردن کلا در نیاوردم یک ساله ....

جدی . ؟مامانم برا داداشم ۴۹خریده داداشم نمی‌خواد میگه ۷۵بردار

من ۵۵ دارم اون مارکی که میخواستم ۷۵ فروخته شده بود وگرنه میگرفتم.خونه بزرگ باشه عالیه

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊