2777
2789
خب خداروشکرناراحت نشی اینجور گفتماااا، میخواستم ترغیب به استفاده بشی❤️😂

نه قشنگم کلی خندیدم اتفاقا با تمام کامنتها متفاوت بود 🤣❤️🥰😊 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم ماشین داشت اینو برای من هدیه خرید بحث خوردن نخوردن نیست بحث حسادت هست والا من سال ۸۸ پدرم برام ...

جوابشون بده وگرنه موهات سفیدمیشه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
بیشتر ببینید
نمیشه بفروشی بری جای دیگه

خیلی سخته و ضرر... ولی جز فروش هم راهی نیست. احتمالا سال دیگه بفروشم. یه کم جمع و جور کنیم پول. هنوزم اقساطش تموم نشده. تموم بشه بذارم و برم. الان مثلا دیشب بارون اومده. فاضلاب تا لب پر شده. یه دستشویی بریم و سیفون بکشیم، آب رد نمیشه. حالا تا کی کم کم آب از ساختمان خالی بشه.

یه همسایه یه.ودی داریم. اینا گویا مرغ پاک شده نمیخرن. باید کامل بخرن. تو خونه پر کن کنن. این خانمش میبره تو حمام پر کن میکنه. تمام پرها رو هم رد میکنه تو فاضلاب. باعث شده لوله ها گرفتگی پیدا کنه.

به خرج خودم تا الان سه بار فنر زدیم. هنوز گرفتگی داره. چون دست از کارش برنمیداره

یه اوردور پاکستانی تاشو که کلا انداختمش رفت

مهره چوبی مثلن قرار بود یه پرده درس کنم 

یه سری کتاب 

یه کفش پاشنه بلند چون اصلا نمیپوشم

دو تا شال که از فروشندش و جو مغازش خوشم اومد اما آشغال بودن جنساش

خونمون.طبقه چهار بودم بدون آسانسور. اینجا همکفه با حیاط بزرگ. کلی درخت داره و صفا... عاشق همینش شدم ...

همکفای قدیمی همینه همیشه. مشکل لوله و نشست و نم و اینا داره. 

این تجربه خشک کردن واسه بازیافت و سوسک زدن خونه رو یکی از فامیلامونم داشت. طرف نون خشک رو تراس جمع میکرد و زباله خشک ، تمام خونه سوسک زده بوده.

خب چرا تذکر نمیدین؟

تو خونه خودش خشک کنه .