2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۵ سال پیش از توی مجله یه کرم سفارش دادم ۱۲۰تومن اونوقت خیلی بود همون پول بعد زنه گفت فرستادیم تو اداره پسته بعد زنگ زدم گفت برگشت خورده پولو خوردن و تموم البته کلی لوازم ارایشی پوستی گرون خریدم ولی دیدم بدرد نخوره 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

باورم نمیشه تو سال 2025 هنوز ادمایی هستن که حرف دیگران اینقدر روشون تاثیر بزاره!

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
اره.حتما.اما با این چیزایی که خریدیم تا الان چیکار کنیم.من دلم نمیاد دور بریزم.خونه های اپارتمانی با ...

تا جایی که میتونی ببخش به بقیه. همین که از اینجا به بعد رو نخریم خودش عالیه.‌

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
مگه اینا خوب نیستن خیلی تعریف میکنن‌ک منم‌میخام بخرم یعنی نخرم شما چیش رو خریدی چطور بود

کوزارکس ابرسان خریدم 

اوردیناری سرم پوست

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
واچرا ینی بهتون نمیخورد ماشین بخرین انقدبراشون عجیب بود؟ ملت رد دادن

همسرم ماشین داشت اینو برای من هدیه خرید بحث خوردن نخوردن نیست بحث حسادت هست والا من سال ۸۸ پدرم برام ۲۰۶ صفر خریده بود وقتی دانشگاهم تموم شد ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باورم نمیشه تو سال 2025 هنوز ادمایی هستن که حرف دیگران اینقدر روشون تاثیر بزاره!

باورم نمیشه تو سال ۲۰۲۵ یک سری آدمها هستند که ندونسته سریع میان یک چیزی میگن 😅😄😅

جدید بود نبود عجیب بود نبود ...🤣🤣🤣

فاطی فاطی کجایی؟ سه روزه دارم کامنت جواب میدم خسته شدم والا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باورم نمیشه تو سال ۲۰۲۵ یک سری آدمها هستند که ندونسته سریع میان یک چیزی میگن 😅😄😅جدید بود نبود عجی ...

خواهرم ماشینو استفاده کن عشقققق کن 

اگه نمیخواییش خب بدش به ما 😂😂

خواهرم ماشینو استفاده کن عشقققق کن اگه نمیخواییش خب بدش به ما 😂😂

جان دل امروز باهاش میرم بیرون ❤️

دوستان اینجا حالمو خوب کردن انرژی مثبت دادن و تفکرمو عوض کردن 🥰🌱🥰

جان دل امروز باهاش میرم بیرون ❤️دوستان اینجا حالمو خوب کردن انرژی مثبت دادن و تفکرمو عوض کردن 🥰🌱🥰

خب خداروشکر

ناراحت نشی اینجور گفتماااا، میخواستم ترغیب به استفاده بشی❤️😂

خونمون.طبقه چهار بودم بدون آسانسور. اینجا همکفه با حیاط بزرگ. کلی درخت داره و صفا... عاشق همینش شدم ...

نمیشه بفروشی بری جای دیگه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید