2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از نظر اخلاقی مث همین الانم زندگی می‌کنم !☺️

اما از نظر چیزای دیگه سعی می‌کنم بهتر شم!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
یعنی چی؟یکم واضح تر میگی؟

عزیزم این یه حقیقه هرچیزی تودنیا عمر داره زمین عمرش تموم شده از خفیهات میگن تاعلمیون 

از جای معتبر گفتم روهوا نگفتم 

انچه که میگویند اتفاق خواهد افتاد یعنی نابودی سیارع زمین 

ما دروقت اضافع ایم 

از نظر اخلاقی مث همین الانم زندگی می‌کنم !☺️اما از نظر چیزای دیگه سعی می‌کنم بهتر شم!☺️

من جای شما بودم از خانم های این سایت که براشون مزاحمت ایجاد کردم حلالیت میطلبیدم 

البته با این کاربری تون نه ، کاربری های مختلف داشتین 😏 

من یکی که حلال تون نمیکنم 🙌🏻 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

عزیزم این یه حقیقه هرچیزی تودنیا عمر داره زمین عمرش تموم شده از خفیهات میگن تاعلمیون از جای معتبر گف ...

می دونم عزیزم رو هوا نمیگی.

من خییییلی دوست دارم بیشتر درباره این چیزها بدونم.

خیلیییی باور دارم.چیزهایی شنیدم و دنبال میکنم..ولی اطلاعات کاملی ندارم.

ممنون میشم کمی کنی بیشتر بدونم.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
می دونم عزیزم رو هوا نمیگی.من خییییلی دوست دارم بیشتر درباره این چیزها بدونم.خیلیییی باور دارم.چیزها ...

استاد اراهان علیزاده رو دنبال کن تواینستا یوتیوب 

بغیرایشون بقیه راه هاشون نصفونیمه هستش بهم اعتماد کن 

ممنونراه دیگه ای اگه هست ک بیشتر بدونم بگو.

والله جایی رو بهت گفتم که ریز به ریز ساختارهاشو درمدرسه تشریح میکنن حالا اگ ازلحاظ مالی هم نتونستی هزینه پرداخت کنی رات میدن 

جاهای دیگه راه نمیدن که 

ممنظورتون اینه خوبه که یکسال زندگی کنی بیشتر عمر نکنی؟

🥲اره دلم میخاد ی سال بیشتر نباشموو تو همون ی سال هرکاری دلم میخاد بکنم هرکس اذیتم کرد اذیتش کنم از کسانی هم ک بام خوب بودن حلالیت بگیرم  یسال بیشتر ک نیستم هرکار دلم خاس میکنم🥲و خیلی هم خوشحال میشم

عه واقعا؟ترسناک بود؟

فقط اولش که عزرائیل رو دیدم و دوتا فرشته من رو با خودشون می بردند ولی بعدش به محیط جدید عادت کردم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹