2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه شرکت دولتی کار میکنه همش ازشون تست میگیرن

حالاتش شبیه کسایی هست که مصرف کننده هستن

شوهر همه منم شالهاست اعتیاد داره و سمت دولتی خوبی هم داره یه راه گریز هایی بلدن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
حالاتش شبیه کسایی هست که مصرف کننده هستنشوهر همه منم شالهاست اعتیاد داره و سمت دولتی خوبی هم داره یه ...

عزیزم میشه علایمشو بگی؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
عزیزم میشه علایمشو بگی؟

همین تغییر حالات و رفتار چرت و پرت گفتن نذر کردم واسه ستایش که مث توهم زدن میمونه

پدرم از یچگیم اعتیاد داشت و هم تریاک مصرف کرد هم شیشه و اینه که متأسفانه حالت هاشون رو از حفظ شدم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
بزرگترین اشتباهت این بود فکرکردی بری زیریه سقف درست میشه.همسرتون احتمال زیاد اعتیاد پیدا کرده

و ب احتمال زیاد با زنای خیابونیم رابطه داره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید
چرا فکر اون ها رو میکنی تو الان باید به فکر طلاق باشی

متاسفانه این جور خانوما فک میکنن معجزه میشه شوهرشون میشه استغفرالله پیغمبرزاده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید
بچها نمیشه اسی ازش طلاق غیابی بگیره؟

تا ۶ ماه مرد نباید برگرده اونوقت

بیشتر ببینید

واقعا نمیدونی چیکار کنی؟ از همین ترک کردنش استفاده کن و جدا شو واقعا چجوری وقتی تو دوستی کتکت میزد اونم تو خیابون کتکت میزد و فرار میکرد😐با چه عقل و منطقی زنش شدی اصلا ی لحظه فکر کردی؟ 

تعادل روانی نداره حتی رو حرفش نمی مونه میخوای باهاش ادامه بدی که بیشتر خودتو به خاک سیاه بنشونی

همین تغییر حالات و رفتار چرت و پرت گفتن نذر کردم واسه ستایش که مث توهم زدن میمونهپدرم از یچگیم اعتیا ...

توهم ممکنه از اختلال هم ب وجود بیاد

اسکیزوفرنی

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!