2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133723 بازدید | 1544 پست
فقط حرف مادرت 😐😐😐ولش کن هرجا میخوادبره آخرش برمیگرده پیش تو،نمیدونم این چه طرزفکریه همین الان ازش ...

الانم زنگ زده میگه درست میشه میاد 

چند وقت ‌پیش هم گفته بود اگه رفت سراغ یکی 

ناراحت نشو تقصیر خودته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
خب اینکه مریضه، برگشت هم باید ببریش دکتر شاید باید بستری بشه. اقدام جدی تر از منتظر موندن برای برگشت ...

خدا پسرتون حفظ کنه برات امضات  خیلی قشنگه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمی که نه منطق حالیشه، نه اینکه زنش هم غرور داره و نباید رو زنش دست بلند کنه، نه حالیشه نباید زن جوونو خونه تنها بزاره و نه چیز های زیادی که احتمالا حالیش نیست ادامه جوونیتو تباه نکن، بزار خودش تنها این زندگی جهنمی ای رو که ساخته ادامه بده هر چی زودتر خودتو خلاص کنی، برای خودت بهتره. 

آیا شک نمیکنی با یکی گذاشته رفته ؟ که شبیه ستایشه؟

نمی‌دونم والا راستش منم شبیه ستایشم زیاد نه 

ولی تا حدودی اینکه عاشق یکی مثل من شده باشه 

بعید نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

اصلا این لحظه این که شوهرت کجا رفته و چرا رفته مهم نیست. فقط دارم به این فکر میکنم چرا دلت میخواد این شوهر برگرده؟ چرا وقتی کار و تحصیلات داری میمونی تو زندگی و کتک میخوری؟ چرا الان داری باهاش ادامه میدی؟ 

اصلاااا نمیگم جدا شو و بخوام قضاوت کنم. فقط برام سواله

مرده رفته زنه که تاپیک زده زن اگر بره که هزارتا حرف پشتش و هزارتا قانونفعلا مرده رفته

همینو میگم 

اگه من غیبم میزد حرفا چی بود 

بیشتر ببینید
من حدس میزنم با کتک زدناش با اذیت کردناش میخواسته خودت بری که نرفتی اخرش مجبور شده خودش جمع کنه بره ...

درسته میخواسته خونه رو خالی کنه 

یا همچین چیزی که راحت باشه 

حالا که نرفتم خودش رفته که راحت باشه 

بیشتر ببینید
شوهرت برگشت؟

نه هیچکس ازش خبر نداره 

بیشتر ببینید
اسی اصلا کوتاه نیا کوتاه بیای بازم میره چه بسا با غیبتای طولانی ترم میره یا شکایت کن یا اگه برگشت را ...

هم شکایت می‌کنم هم راهش نمیدم 

بیشتر ببینید
امروز اتفاق افتاد خیلی عجیب بود

بنظرم برو شکایت کن طلاقت رو بگیر این تا صدسال سیاه هم درست نمیشه زندگی خودتو نابود نکن 

سه دلیل داره که این کارارو انجام میده 

دلیل اول اعتیاد 

دلیل دوم خیانت میکنه 

دلیل سوم همجنس گرایی داره 

قطعا یکی از این کارارو میکنه 

میگی که تمام وسایلش رو جمع کرد رفت شاید با کسایی که باهاش میپره گفته بیا بریم 

اگه بری دادگاه راحت میتونی طلاق بگیری با اینکه گذاشته رفته

تهدید به طلاق کن

دیروز میگفت برو درخواست طلاق بده 

بیشتر ببینید
کاش تا عروسی نکردی واقعا جدا بشیو اینو همیشه یادت باشه هیچ آدمی هیچوقت تغییر نمیکنه در هیچ‌صورتی

تغییر نکرد بدتر هم شد 

بدتر هم میشه 

بیشتر ببینید