2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست
امشب شوهرت رو به خدا واگذار نکردی؟

چی بگم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ،فقط از طریق کمپ میتونی مدرک بدست بیاری اگر قصد جدایی داری

ببرمش کمپ ؟؟ 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
همون اندازه که پایداری خانواده‌ها و مهرورزی در اونا شادم می‌کنه از هم گسستنشون داغونم می‌کنه.

گاهی لازمه مثل الان 

بیشتر ببینید

تاپیک آخرم حاجت روایی هست عزیزان 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
احیانا شب قدره نرفته مسجدی جایی

اون مسجد بره 😂

به زور من روزه میگرفت 

تازه دیروز میگفت دیگه عیده بیا بخوریم 

بیشتر ببینید
جنی شده مردهببین اسی سفت و سخت بگیر خیلیم سفت بگیر.مردی که بیخبر میزاره میره اونم معلدم نیس کجا و با ...

باید فرار کنم فقط 

خدایی جنی شده 

یه سری مادرم بهش گفت تو چشمات جن هست 

انگار خودت نیستی 

بیشتر ببینید
اصلا به این حرفا فکر نکن واقعا مهم نیست

انقد حرف میگن به آدم 

نمیگن حرف بزن ببینم دردت چیه 

بیشتر ببینید
قصد جدایی داری یا کمک ؟

هر دو 

بیشتر ببینید
باید فرار کنم فقط خدایی جنی شده یه سری مادرم بهش گفت تو چشمات جن هست انگار خودت نیستی

انقد زخم بهت زده که فکر نکنم دلت دیگه گرم این ادم و زندگی بشه.

مهمم نیست جنی شده یا معتاد یا حتی خائن.مهم اینه بلا سرت اورده و جوونیت و بهترین روزای زندگیتو اینطوری سیاه کرده‌.

تنکس گاد

اینکه اگر قصد کمک داری خیلی خوبه وجدانت بعداً عذاب نمی‌کشه فقط چند تا نکته رو درنظر داشته باش بیماری اعتیاد با ترک اعتیاد هرگز از بین نمیره یعنی مثل یه عده ی بدخیم که هر آن ممکن عود کنه ،نکته ی بعدی ازت خواهش میکنم اگر میخوای کمکش کنی و باهاش ادامه بدی حالا حالا ها بچه دار نشو 

اسی رابطه با هم دارین یا واقعا طلاق عاطفی گرفتی

ببین مثل همخونه شدم 

بعد اون سری آخر که داشت منو خفه می‌کرد 

بریدم ازش 

بیشتر ببینید
‌وقنی میرفت خونه مادرش مادرش زنگ میزدم یا جواب نمیداد یا اگر میداد پیگیر نمیشد ساکت حرف میزد الان او ...

نمیدونم چی بگم انشالله که به حق این شب های عزیز بهترین ها برات رقم بخوره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...