2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست
عزیزم چرا شکایت نمیکنی خونه رو ترک کرده نفقه نمیده!؟؟؟؟؟ این چ ازدواجیه سکوت و صبوری برای کسی هس ک ب ...

دقیقا همش پیگیر قیمت سکه هست 

با وحشت میاد میگه میدونی سکه چند شد ؟؟؟

ولی طبق درآمد من مهریه میبرن و از این حرف ها 

میخوام شکایت کنم گلم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
به مادرم گفتم گفت هر جا بره میاد نگران نشو صبر کن مردا می‌رن بهش گفتم مادر من من نمیتونم تحمل کنم ای ...

مادرت چه بیخیاله 😑 یعنی چی مردا میرن! غلط بکنن برن. مگه دوست پسره هروقت خواست بیاد و هروقت خواست بره! تازه همون دوست پسرشم از این غلطا بکنه میندازن دور...

چون الان همه جا تعطیله برو همون پاسگاه . اگر وظیفه اونا باشه میان و اگر نباشه راهنمایی میکنن فوقش که چیکار کنی دیگه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرت مواد مصرف میکنه شاید رفته کمپ ترک اعتیاد

چی بگم والا ممکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اون لحظه من اینو دیدم نمی‌دونم بغضی وقتا اره خیلی وقتا نه

اسی فک کنم یا درگیر موادی چیزی شده یا خدای نکرده کسی ..

چرا پدر مادرش جمعش نمیکنن 

مامانش ک بیخیاله ب باباش بگی یکی نمیزنه درگوش پسرش؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو الان تکلیفت کاملا مشخصه.به پلیس بگو شوهرم گم شده.خودت هم به فکر خودت باش فقط،اونو ولش کن

اره واقعا 

چاره همینه 

بیشتر ببینید
خدا ب خیر کنه چقد مردا بی فکرن خدایا

بی فکر میگی تموم شد 

معلوم نیست کجاست 

واقعا نمیفهمم فازش چی بود 

بیشتر ببینید
دقیقا همش پیگیر قیمت سکه هست با وحشت میاد میگه میدونی سکه چند شد ؟؟؟ولی طبق درآمد من مهریه میبرن و ا ...

اره عزیزم اموال داشته باشه ب نام شما میشه دادگاهم ک ماشالا سالی یه سکه میده با توافق ولی نفقه هم باید بده 

انشالله راه شما با خیر باشه🤍

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

اوهههه بی خیال حالا مگ ستایش چه تحفه ی هستبرای سال تحویل آوردنش بچم میگفت مامان اینوخانومه چقد وحشتن ...

انقد دیدم رد نگاهش رو 

قبلا اینجوری نبود 

نگاهش خیلی جدیدا میچرخید 

قشنگ خودش رو ول کرده 

بیشتر ببینید
قول میدم شوهرت خونه مادرشه مادرشوهرت با شوهرت دست به یکی هستن سرزده برو خونشون

میشناسم مادرش رو 

اگه اونجا باشه سکوت میکنه 

اگه نباشه پیگیر میشه 

زنگ زده مادرم گفته راستشو‌بگو پسرم چرا رفته 

بیشتر ببینید
دقیقا همش پیگیر قیمت سکه هست با وحشت میاد میگه میدونی سکه چند شد ؟؟؟ولی طبق درآمد من مهریه میبرن و ا ...

ببین این داره روانگردان و با هروئین مصرف می‌کنه که میگی پرخوری داره تمام اینا همین طوری هستن همشونم شروور میگن فقط تا حامله نشدی دو تا پاداری دو تا هم قرض بگیر فرار کن 

ترسیدم چرا....مردی ک‌زنشو‌نصفه شب می‌ذاره میگه من دیگه میرم....حیوانی بیش نیست...البته حیوونا نسبت ب ...

نصفه شب که نه صبح رفت 

تا همین الان 

نمی‌دونم واقعا 

انقد ادعای غیرتش می‌شد نگم برات 

بیشتر ببینید

اومدی داغونم کنی.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید
مادرت چه بیخیاله 😑 یعنی چی مردا میرن! غلط بکنن برن. مگه دوست پسره هروقت خواست بیاد و هروقت خواست بر ...

یعنی کلانتری هم باز نیست ؟

اره خدایی 

کی تحمل میکنه اخه 

اگه من بودم شوهرم تحمل می‌کرد 

همینو گفتم بهش 

گفت نه تو دختری و از این حرفای مرد سالاری 

بیشتر ببینید