2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 135027 بازدید | 1556 پست

رفتارای شوهرت نرمال نیست 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
احتمالا اعتیاد داره ،خداروشکر کاش برنگرده

کاش برنگرده واقعا بدبخت کرد منو 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو قطبی نیست؟چتدسالتونه؟

حس می‌کنم دو قطبی هست ۲۶ سی

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
این قرص برای چی خوبهکه مصرف میکنه؟؟؟

برای اختلالات جسمی 

زناشویی نمیتونم واضح بگم 

بیشتر ببینید
نگاه خوبی نداشت عزیز اینجوره چرا موندی تو این زندگی خودتو نجات بده معلوم پشت پرده چه ها میکنه

دقیقاااا نگاهش همون بود اولین بار بود دیدم 

نگاه می‌کرد به بقیه ولی نه این شکلی 

بیشتر ببینید
خورد و خوراک زیاد میخوره خوابش هم زیاده میلش هم کم و زیاد میشه

شده بی خواب بشه یکی دو روز بعد پرخواب؟

گیر میده چندساعت بشینه پای چیزی بخواد درستش کنه یا کلا با یه وسیله ای هی ور بره؟

من حدسم اینه معتاد شده ولی باید نشونه های خاصش رو بگی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
چنسالتهطلاق بگیربچه بیاد بدبختی

قصدم همینه 

بیشتر ببینید
پس رقت پيش ستايش 😄ب قول اون كاربر رفته سفر با دوستاش شناسنامه هم برده براي جا و مكان…وقتي از مجردي ...

اره عادت شد کلا 

چی بگم نمی‌دونم واقعا 

بیشتر ببینید
خوشبحالت فقط

چرا ؟؟

بیشتر ببینید

بالاخره ك مياد و ماجرا مشخص ميشه

اما اين زندگي نشد ك تو داري

من يكي رو ميشناسم واقعا ول كرد. رفت و هيچوقت برنگشت ! رفت برا خودش ي شهر ديگه ازدواج كرد داستان مربوط ب خيلي سال قبل هست ميخام بگم چ اعتياد باشه چ سالم باشه تو ديگه نميتوني بهش اعتماد كني و مريض ميشي