2777
2789

خستم از این زندگی با شرمندگی و غم و همش خواب

قبلا یبار سقط کردم سه سال پیش که بعد از سقط سه سال مریض شدم‌ و هنوزم کامل خوب نشدم...این بچه هم هفته ۷ هستم و هفته ۶ لک و خون دیدم خیلی می ترسم

الانم شوهرم از سیزده بدر با خانوادش برگشته من است احت مطلق بودم جایی نرفتم.بزگشته بهم میگه تو هم همش خوابی... دلم خیلی شکست و حس بدی بهم دست داد....

بعد سقط قبلیم اونقدر حالم بد شد چند بار استراحت مطلق شدم و حتی عمل کردم

چیکار کنم این سقط نشه چیکار کنم خدا این باررو به حرفم گوش کنه و دعام و بعد سه سال سختی و بدبختی چی بگم قبل اونم که درگیر طلاق از همسر سابقم بودم یسال.

برام دعا کنین این بچه بمونه یا منم بمیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شنیدم استغفار خیلی خوبهمخصوصا استغفار امام صادق

ممنون 

بخدا آنقدر دعا و قرآن می خونم

صبح پا میشم سوره حجرات و آیت الکرسی و چهار قل

بعد از ظهرا سوره حمد و کوثر و یاسین و شبا زیارت عاشورا

نمی دونم چجوری التناسشون کنم 

چ پدر خوبی برای بچت انتخاب کرذی!اونقدر بچت براش مهمه ک بهت تیکه میندازه!ایشالا ک هر چی صلاح اون بچه ...

این بچه دنیا بیاد خوشبخت میشه

همسرم خوبه فقط تو این سه سال من آنقدر مریض شدم‌ و خ امیدم این حرف و زد ... رفته سیزده بدر دیده همه داداشاش زناشون بشاش و سر حال

چی میشه بچم بمونه و منم خوشبختی و تجربه کنم

سونو رفتی؟

بله رفتم گفت ساک حاملگی کمی پایینه ولی شکر خدا قلب داشت

اما دکتر سنو و بیمارستان ناامیدم کرد

دکتر خودم گفته قلب تشکیل شده نگرش نباش

بهم شیاف داده و استراحت 

لک ندارم اما خیلی می ترسم

چون عطسه و سرفه خیلی میکنم