2777
2789
عنوان

نامزدم دیر ازم خبرمیگیره🙂

554 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها من یه ماهه نامزدکردم خیلی همو دوس داریم نامزدم خیلی پسرخوبیه ونسبتا مذهبیه عضو هیئت امنای مسجدهستش ومغازه داره ولی همش بهم میگه سرم شلوغه ودیر به دیر پیام میده وزنگ هم نمیزنه فکرم هزار راه میره بنظرتون چیکار کنم پنجشنبه دیدمش باهم بیرون رفتیم ۴روز میگذره هنوز یه پیامی نداده گاهی اوقات به سرم میزنه این رابطه رو تموم کنم:)

تموم کن 

چطوری ۴ روز حتی پیام نداده؟

دروغ میگه بابا 

چقدر سرش شلوغ که حتی پیامم نمیده!

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر ادمی هستی که دنبال توجهی باید بهت بگم بعد عقد و عروسی بهتر ک نمیشه هیچ بدترم میشه و تو اسیب میبینی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بیشتر ببینید

بعد چهار روز؟ 

عزیزم منطقی بشین صحبت کن باهاش

معمولا وقتی تازه نامزد میکنن انقد جوگیر هستن که تا صبح بیدارن چت میکنن 

چجوری چهار روز خبر نگرفته 

یچیزی بهت میگم پسرا کسیو بخوان وقت از زیر سنگم شده گیر میارن 

تو این کهار روز دسشویی نرفته؟ غذا نخورده؟ اندازه ی حالت خوبه برا تو وقت نداره 

منم توی نامزدی همش به همسرم میگفتم تو قربون صدقه من نمیری ریاد زنگ نمیزنی اونم میگفت من با عمل بهت میگم دوست دارم واقعا همین جور بود خدا روشکر الان هم خوبه باید شخصیتش رو بشناسی وحتی سرد وگرم مزاجیشو

منم توی نامزدی همش به همسرم میگفتم تو قربون صدقه من نمیری ریاد زنگ نمیزنی اونم میگفت من با عمل بهت م ...

آخه یکی بهم میگه دوست داره یکی بهم میگه داره دورغ میگه خسته شدم از حرفای مردم:)