2777
2789
عنوان

چرا تو اینستا و تو خیلی خونواده ها پارتنر داشتنه یه دختر عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 69 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه منظورم اینه جدی نباشه

اونجوری نیستش که با کسی دوست شن سریع بیارنش تو جمع، اول یه مدت میگذره مطمئن که شدن باهم میسازن بعد رفت و آمدو شروع میکنن، مثلا همسرم بعد شیش ماه دوستی منو تو جشن و رفت و امداشون اورد، منم همون موقع به مامان بابام معرفیش کردم، بعد یه سال هم اومدن خواستگاریم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه دیگه پدر مادرای ما پیرم نیستن که میانسالان به قرآن روانی شدم

بالاخره ۹۰ درصد پنجاه  شصت سالشونه 

چهل سالش باشه یعنی بچش بیست سه پنج سالشه  ۱۵ سالگی بابا شده طرف که احتمالش خیلی کمه 

.بعدشم تصور بدی نیست  مطمئن باش خیلیا اینکه پارامتر تو چهار چوب داشته باشی با قصد ازدواج راه میان ولی مشکلشون رابطه های کوتاه و خارج چهارچوبه و میترسن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
تو خونواده ی شمام عادی نیس ؟ پس کی عادی میشه اخه

ن اصلا عادی نیس

چرا باید عادی بشه 

ک چی بشه مثلا

مشگلی رو حل میکنه؟؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
خب ما میتونیم راحتر باشیم راحتر رفت و آمد کنیم با طرف

اصلا حرفی ندارم

با ی نامحرم راحت باشیم ک چی

اگه بحث ازدواجه ک خب میشه همون دوران آشنایی

اگرم بحث ازدواج نیس پس سود و فایده ی این راحتی چیه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
اصلا حرفی ندارمبا ی نامحرم راحت باشیم ک چیاگه بحث ازدواجه ک خب میشه همون دوران آشناییاگرم بحث ازدواج ...

ادم گاهی اوقات دلش یه همدم میخاد الان دیگه هیشکی به بحث محرم نامحرم اهمیت نمیده

ادم گاهی اوقات دلش یه همدم میخاد الان دیگه هیشکی به بحث محرم نامحرم اهمیت نمیده

خب اشتباهه

من و خیلیا این اعتقادمونه

با دیگرانم کاری نداریم

بیشتر ببینید

خونواده من نه، اطرافیانم دیدم که عادی باشه اما خب کاری نمیتونستن بکنن مجبور شدن بپذیرن که عادی هست 

اینستا هم چرت و پرت محضه

یکی از اقوام همسرم بلاگر ه،. البته اصلا معروف نیست، داستان زندگیش یا اینستاش زمییییین تا آسمون فرق میکنه، ینی انگار اینا دو تا آدم متفاوت هستن 

خیلی از اینایی هم توو اینستا پارتنر پارتنر میکنن اصلا با خوانواده هاشون ارتباطی ندارن، ازدواج کردن جدا شدن و چون قانون حق ازدواج مجدد رو به خودشون داده حس میکنن عرف جامعه هم این رو میپذیره 

من به شخصه موضعی نیست به پارتنر و... ندارم با اینکه توو خونواده خودم قفله، اما جدای از اونایی که واقعا این مسئله براشون حل شده، اکثرا چون حریف دختراشون نمیشن مجبورن بپذیر ن

خونواده من نه، اطرافیانم دیدم که عادی باشه اما خب کاری نمیتونستن بکنن مجبور شدن بپذیرن که عادی هست ا ...

یعنی خیالم راحت باشه که فقط تو خونواده ی من عادی نیس؟

شما چن سالته ؟

مثلا یکی میاد میگه با دوس پسرم به مشکل خوردیم خیلی جدی برمیگردن میگن دوس پسرتو عوض کن 

تو فامیل ما عادی نیست اما‌خوب به کسی نمیگن و وارد رابطه میشن ولی من از این دخترای بی در و پیکر متنفرم ک تو کلیپ هاشون همه حرفی میزنن وقتی میبینم میگم خدایا اینا چطور خجالت نمی‌کشن این حرف ها و میزنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم