2777
2789
عنوان

رفتار خواهر شوهرم درست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست
میخوام‌حناق خورد نون مفت خور حمال پس شوهر مفت خورش درآمدی چیزی نداره علنا دوماد سرخونه ست که شما نبا ...

بابا خونه دارن از خودشون ولی مادرشوهرم رو داده -یعنی طبق خاسته شوهرش غذا باشه چایی بریزه و فلان کنه امروز حالم بهم خورد از رفتارش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

محل نده فردا هم همینجوری افطار درست کن (چند روز پشت سر هم)اگه دیدی همون جور برخورد کرد بگو مشکلی هست؟خونه باباته لطفا خودت بلند شو یه چیزی بزار.(یا اگه همسرت پشتته بهش بگو خسته بودم یا سردرد بودم دم افطار این حرفها رو شنیدم .بعد فردا دوباره همین افطاری سبک‌ بزار.هرچی سبک‌تر چه بهتر برخورد کرد همسرت جواب داد که چه بهتر نداد خودت جواب بده.

بشینه خونه خودش نان تازه بخره برای شوهرش و غذا درست کنه

دوبار غذا درست نکنی شرشون کم میشه

خونه پدرشم باشه مگه شما کلفت و نوکر اونایین خب بعد افطار بیان مهمونی خونه پدرش اصلا مهمون ی شب دو شب در هفته نه که هرشب چتر باشه زبونشم دراز باشه 

محل نده فردا هم همینجوری افطار درست کن (چند روز پشت سر هم)اگه دیدی همون جور برخورد کرد بگو مشکلی هست ...

والا چون خونه باباشیم مام کلفت شدیم خودشونم میدونن ک بخاطر بابا مامانش اینجاییم چند بار خاستیم بریم نزاشتن چون باباش توان کار و زندگی نداره 

مشخص خانم مهربون و باوقار هستی 

تو بیشعوری خواهرشوهرت که شکی نیست اما مشخص مادرشوهرت دوست داره و برات احترام قائل

پس کاری نکن که بخاطر خواهرشوهر رابطتت با مادرشوهرت که باهاش تو یه خونه زندگی میکنی بهم بخوره چون حال خودت بد میشه 

من بودم زنگ میزدم خواهرشوهر که ابجی اومدنی فلان چیزو بگیر تموم شده که شاید بفهمه مهمونی هرشب حتی خونه مامانش با این اوضاع اقتصاد کار خوبی نیست 

بشینه خونه خودش نان تازه بخره برای شوهرش و غذا درست کنهدوبار غذا درست نکنی شرشون کم میشهخونه پدرشم ب ...

اعصابمو خراب کرد مخمم داغون شد -اصلا یجوری رفتار کرد ک مادرشوهرم ب من گفت هچی نگو تو بیخیال ولش کن 

اسی تا وقتی جدا نشدی لطفا بچه نیار چون با این اخلاقت بچه ها رو هم میترسم مثل خودت بار بیاری

اسی الان چرا باید جدا بشه😐

بخاطر خواهرشوهرش؟

اسی بچه خیری بوده شمام وقتی از کار افتادید تنها بندازنتون یه گوشه میفهمی چی به چیه 

یکی بخواد کار خوب کنه نمیزارید

اسی اگه بتونه بچم مثل خودش باوقار به بار بیاره خودش کلیی

نمیگم توسری خور باشه اما حال بد کن همیشه همه جا هست 

اسی الان چرا باید جدا بشه😐بخاطر خواهرشوهرش؟اسی بچه خیری بوده شمام وقتی از کار افتادید تنها بندازنتو ...

من به عمر به خانواده مادری خدمت کردم تازه اونم تو خونه خودمون از مادر بزرگمون مراقبت میکردیم شد وظیفه آدم هایی مثل استاتر فقط گند میزنن به زندگی بچه هاشون، 

من به عمر به خانواده مادری خدمت کردم تازه اونم تو خونه خودمون از مادر بزرگمون مراقبت میکردیم شد وظیف ...

نمیدونم گلم درسته  قدر نشناس زیاده 

مادربزرگم ماشالله جوون تر از سنش میزنه اما خونه ماست و ما حواسمون بهش هست ماه پیش ۱۰ هکتار زمین به بابام داد برای جبران زحمتاش چون ممکن بعدش مرگش از اموالش برای قدردانی چیزی عاید ما نشه کاشکی همه اینطور بودن 

والا چون خونه باباشیم مام کلفت شدیم خودشونم میدونن ک بخاطر بابا مامانش اینجاییم چند بار خاستیم بریم ...

همسرتون پشتت هستن؟

یادت باشه چند روز پشت سر هم افطاری سبک بزار بهونه کن به مادرشوهرت که حالت خوب نیست.