2777
2789
عنوان

چرا هفت سین اشتباهه و جا کم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون سکه تو هفت سین نیست اصلا جزو هفت سین نیست 

نه سکه نه ساعت 

از اول سبزه سمنو سماق سنجد سرکه سیب سیر بوده 

معنی هر کدوم بزنی میاره گوگل

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
سیب نیست، سیر و سماق و سنجد، سکه و سمنو و سبزه و سرکه

وای سیب نماد سلامتی هستش به تعداد اعضای خانواده میزاشتن در قدیم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
واقعا سکه نیست ؟؟؟من همیشه سکه میذاشتم مگه نماد ثروت نیست ؟؟

بله سکه نیست بقیش هست

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
شما کم میدونی .

چرا در برابر قبول کردن حقیقت اینقدر مقاومت میکنی و اطلاعات غلط میدی

میشه سبزه خوراکی کاشت 

اینقدر سخته قبول کردن اشتباه؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بیشتر ببینید
واقعا سکه نیست ؟؟؟من همیشه سکه میذاشتم مگه نماد ثروت نیست ؟؟

سخت نگیر

سکه هم بذار

مهم اینه که خود جشن حفظ بشه و فرهنگ باستانیمونرو جشن بگیریم. حالا سکه و سپند رو بذاریم و نذاریم اونقدرا فرقی نداره.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سبزه هفت سین خوراک انسان نیست .

عزیزم چطور نیست؟!

ریحون بکار بخور 

و انواع سبزیهای خوراکی

گندم بکار بذار سبز بشه و ثمر بده بشه غذای انسان

عدس همینطور

حتی میشه قبل از کامل رشد کردنشون جوانه اش رو خورد

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید