2777
2789
عنوان

حاجت داشتن

78 بازدید | 14 پست

سلام 

من سال‌هاست که یک حاجت بزرگ دارم اما حل نمیشه...

میشه اگر نذری تا حالا انجام دادین یا ذکری گفتین یا هر کار دیگری به منم بگین؟

چون دیگه خیلی خسته و دلشکسته شدم:(

خيلی صبر کردم.

لطفا اگر حاجت بزرگ گرفتین بهم بگین🥲

امشب شب خیلی مهمیه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شاالله حاجت روا بشي من از چله بسم الله الرحمن الرحيم حاجت گرفتم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ممنون

یکی همش به امام حسین و مظلومیتش قسم میداده یکی بهش میگه به اول مظلوم عالم امیرالمومنین قسم بده انگار ...

خدایا قسمت میدم به امیرالمومنین حاجت منم بدی 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

شب جمعه دعای سمات بخون اینو شنیدم

ولی من خودم از چله سوره حشر و حضرت عباس حاجت گرفتم

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.
شب جمعه دعای سمات بخون اینو شنیدمولی من خودم از چله سوره حشر و حضرت عباس حاجت گرفتم

دعای سمات خیلی خوندم...

البته بازم شکر.

میشه شما کاری که انجام دادین رو بیشتر توضیح بدین؟

آداب خاصی هم داره؟

دعای سمات خیلی خوندم...البته بازم شکر.میشه شما کاری که انجام دادین رو بیشتر توضیح بدین؟آداب خاصی هم ...

من آداب خاصی انجام ندادم نیت کردم و چله رو شروع کردم

واسه حضرت عباس هم قسمش دادم و گفتم اگه حاجتمو بده ولادتشو جشن میگیرم و شهادتشو عزا، قربون کرمش حاجتمو داد چندبارم ازش چیزی خواستم

آها من از نذر سوره یاسین نخودکی هم حاجت گرفتم سرچ کنی هست ادابش

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.
چجوری باید انجام بدم؟

تا ٤٠روز بسم االله الرحمن الرحيم ميگي روز اول١٠٠تا روز دوم٢٠٠تا تاااااا روزچهلم ٤٠٠٠تا روزي١٠٠تا اضافه ميشه حاجت روا شي انشاالله

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ممنون