2777
2789
عنوان

🖤🏴بیایید براتون حمد بخونم تو این شب قدر 🖤🏴

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 86 پست
برام خیلی دعا کنید😭🙏

چشم عزیزدلم برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا حاجت روا بشی عزیزم الهی به همین شب عزیز به هر حاجتی داری برسی و خوشحال بشی🌹🌹🌹

🍂🍁 آرتا پسر پاییزی من 🍂🍁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چشم عزیزدلم برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا حاجت روا بشی عزیزم الهی به همین شب عزیز به هر حاج ...

خیلی ممنونم از لطفتون امیدوارم

انشالله درکنار خانواده همیشه سلامت و شاد باشید🌷🌷🙏

من نفیسه ام لطفاً دعام کن

خودش میدونی چی تو قلبمه

انشالله تو هم خوشبخت بشی به حق همین ماه عزیز 💫

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

من نفیسه ام لطفاً دعام کنخودش میدونی چی تو قلبمهانشالله تو هم خوشبخت بشی به حق همین ماه عزیز 💫

نفیسه قشنگم برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا حاجت روا بشی عزیزدلم 🌹 

🍂🍁 آرتا پسر پاییزی من 🍂🍁

التماس دعا دارم واسه باردار شدن منم دعا کنین اسمم سمانه دلشکسته ام🥺🙏... منم براتون صلوات فرستادم حاجت روا باشین

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
التماس دعا دارم واسه باردار شدن منم دعا کنین اسمم سمانه دلشکسته ام🥺🙏... منم براتون صلوات فرستادم ح ...

سمانه گل و قشنگم برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا حاجت روا بشی و سال جدید بچه ات رو بغل بگیری عزیزدلم🌹

🍂🍁 آرتا پسر پاییزی من 🍂🍁

سمانه گل و قشنگم برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا حاجت روا بشی و سال جدید بچه ات رو بغل بگیری ...

ممنونم دوست خوش قلبم خدا از دل و زبونت بشنوه🙏

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
دعا کردم برات عزیزم منم اسمم مبیناس دعا کن رشته مورد علاقمو امسال قبول بشم :)

مبینای قشنگم فدای محبتت برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا 

همون رشته ای که میخای قبول بشی و شادی از ته دل کنی 

مهربون🌹

🍂🍁 آرتا پسر پاییزی من 🍂🍁